cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Javni akvarijum i tropikarijum Beograda

U Beogradu postoji jedno mesto gde se "rađaju srećne misli " i kada "drugome sreću želite sami u nju upadate", gde se u akvarijumima kupaju ribica Nemo i njegov tata a Sunđer Bob i Keba Kraba prave interesantna dešavanja na morskom dnu velikog akvarijuma.

Javni akvarijum i tropikarijum Beograda

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd je mesto okupljanja dece, mama, tata, baka i deka,  gde uvek možete doći i pobeći od vrelog asfalta i svakodnevne gužve u čarobni svet ribica, biljaka, guštera i zmija, koji žive u simbiozi kako bi nam učinili život prijatnijim i interesantnijim. 

 

Ljubazno osoblje će vam rado izaći u susret ukoliko želite da se družite sa životinjicama, da ih mazite i slikate se sa njima. 

 

U pripremi su radionice za decu i odrasle a u septembru mesecu učestvujemo u manifestaciji "Dani evropske baštine“ sa nekoliko projekata.

 

Subotom i nedeljom puštamo kratkometražne podvodne filmove tako da možete uroniti u svet morskih dubina u našoj bioskopskoj sali.

 

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograda možete uz edukativni program proslaviti i rođendan malo drugačije i sadržajnije nego uobičajeno. 

 

Dođite i uživajte zajedno sa preko 3000 stanovnika JavAk, čekamo vas.

 

Milenka Vesnića 3, Beograd

www.javniakvarijum.rs

www.facebook.com/Javniakvarijum/

 


 

 


news-img

Šta gledamo sa mališanima u bioskopima ove jeseni

Izdvajamo filmove i koncert za celu porodicu, koje ne treba da propustite ove jeseni!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img