cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Improvizovani fruit tart sa čokoladnim pudingom

clock-img

21.11.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

Improvizovani fruit tart sa čokoladnim pudingom

  • 4 jaja
  • 4 kašike šećera
  • 4 kašike brašna
  • puding od čokolade
  • 500ml mleka
  • 3 banane
  • šlag + mleko


  1. Odvojite belanca i žumanca.
  2. Belanca umutite sa 4 kašike šećera. Dodajte im jedno po jedno žumance i dalje muteći mikserom. Zatim dodajte 4 kašike brašna i promešajte sa varjačom.
  3. Kalup za tart nauljite i pospite brašnom. Sipjate smesu za koru i pecite na 180C dok ne bude pečeno.
  4. Puding skuvajte po uputstvu sa kesice.
  5. Banane isecite na kolutove.
  6. Kada je testo pečeno, sipajte puding, odgore poređajte banane i ukrasite šlagom.


Pre ukrašavanja šlagom, možete tart vratiti nazad u zagrejanu ali isključenu rernu na kratko.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!
news-img

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom: 14. epizoda DRUGE SEZONE

U četrnaestoj epizodi 2. sezone podkasta, Sara Oster Rokvić ugostila je Veselu Mačkić, talentovanu učiteljicu i strastvenu zagovornicu obrazovanja.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img