Improvizovani fruit tart sa čokoladnim pudingom
Ringerajin kuvar: lelaigor
- 4 jaja
- 4 kašike šećera
- 4 kašike brašna
- puding od čokolade
- 500ml mleka
- 3 banane
- šlag + mleko
- Odvojite belanca i žumanca.
- Belanca umutite sa 4 kašike šećera. Dodajte im jedno po jedno žumance i dalje muteći mikserom. Zatim dodajte 4 kašike brašna i promešajte sa varjačom.
- Kalup za tart nauljite i pospite brašnom. Sipjate smesu za koru i pecite na 180C dok ne bude pečeno.
- Puding skuvajte po uputstvu sa kesice.
- Banane isecite na kolutove.
- Kada je testo pečeno, sipajte puding, odgore poređajte banane i ukrasite šlagom.
Pre ukrašavanja šlagom, možete tart vratiti nazad u zagrejanu ali isključenu rernu na kratko.
Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept! |