cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Hidratacija najmlađih u letnjim danima

Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi na bebe, kao i mlađu decu jer često usled fizičke aktivnosti tokom dana zaborave da unose dovoljno tečnosti.

Hidratacija najmlađih u letnjim danima

Kako intenzivna aktivnost na otvorenom dovodi do brzog gubitka tečnosti u organizmu, kod dece može doći do umora ili glavobolje ukoliko se ona ne unosi u dovoljnim količinama. Da bi se izbegli problemi koje dehidratacija može prouzrokovati ključno je da vam tečnost uvek bude pri ruci gde god se nalazili. Pored vode koja je najbolji vid hidratacije kod dece, a i odraslih, dobra zamena ili dodatak mogu biti sokići zbog vitamina i hranljivih vrednosti.


Kada je u pitanju izbor između domaćih i kupovnih sokića, roditelji se često postavljaju pred važno pitanje - koji je najbolji izbor za njihovu decu? Spremanje sokića kod kuće može biti lep i kreativan proces. Međutim, nabavka kvalitetnog voća može biti izazovna, a postavlja se i pitanje bezbednosti i porekla. Ono što je ključno za zdrav rast i razvoj deteta je to da sokići moraju sadržati potpuno prirodne sastojke i biti bez dodatog šećera. Ako birate kupovne sokiće, odaberite proverene proizvode bez dodatih aditiva, šećera i sa kontrolisanim kvalitetom.


Upravo sa željom da roditeljima donese bezbrižnost i pruži podršku za zdrav rast i razvoj dece, brend Nutrino u svojoj ponudi pored teglica, mlekca, bezmlečnih i mlečnih kaša i voćnih pirea u pauč ambalaži, ima i sokiće napravljene po specijalnoj tehnologiji koja čuva prirodni, slatki voćni ukus, ali bez dodatog šećera. Nutrino sokići su 100% prirodni i pravljeni isključivo od sočnog voća, strogo kontrolisanog kvaliteta. Nutrino sokići su idealan izbor za letnje dane zahvaljujući raznovrsnim ukusima i bogatim nutritivnim vrednostima. Tetra Pak ambalaža dodatno štiti proizvod od svetlosti, čime se doprinosi očuvanju svih potrebnih vitamina i hranjivih vrednosti, a i jako je praktična za poneti i konzumaciju van kuće. Sokovi od ceđene jabuke, kao i kombinacije jabuke sa breskvom, šargarepom, šljivom ili kruškom, savršeni su za osvežavanje i povratak energije. Svako dete će pronaći svoj omiljeni ukus među ovim raznovrsnim varijantama, bogatim mineralima i vitaminima, esencijalnim za zdravlje tokom leta.


Pripremljeni po stručnoj recepturi koja podržava zdrav rast i razvoj dece od prvog zalogaja, Nutrino proizvodi prepoznati su i od strane roditelja, što pokazuje i podatak da je Nutrino označen kao br. 1 brend u Srbiji u kategoriji dečje hrane u 2023. godini prema podacima NielsenIQ istraživanja zaključno sa decembrom 2023.


Deca zaslužuju samo najbolje, zato su Nutrino proizvodi vaš najbolji saveznik za pravilan rast i razvoj vašeg deteta u otkrivanju sveta oko sebe.


Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img