cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Grašak- čorbast

Ringerajin kuvar: Maraj

Grašak- čorbast

  • 500 gr mladog graška
  • 300 gr junećeg mesa ili mesa po želji
  • 1-2 šargarepe
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 paradajiz
  • 1 paprika
  • 2-3 mlada krompira
  • lovorov list
  • peršun
  • 3 čena belog luka
  • 1-2 kašike masti
  • brašno
  • aleva paprika
  • so
  • biber


  1. U vodu staviti meso i kuvati oko sat vremena tj. dok ne omekne, mesu dodati mladi grašak,crni luk, šargarepu, papriku, paradaiz, krompir i lovorov list. Kuvati još nekih 30 min jer se mladi grašak brzo skuva. Napraviti zapršku na masti od brašna i aleve paprike, zaprškom preliti grašak i dodati: beli luk, so, biber i peršun. Dinstati jos 5-10 min i poslužiti sa pire krompirom.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

news-img

Otvoren MindCare centar – jedinstvena ustanova u Srbiji

Centar je nastao kao odgovor na rastuće potrebe savremenog društva za podrškom u oblasti mentalnog zdravlja.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img