cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

FOTOGRAFIJE: Najbolji tata na svetu

Vreme provedeno samo sa tatom često zna da bude jako zabavno. Da li je?

FOTOGRAFIJE: Najbolji tata na svetu

Dave Engledow je jedan običan tata devojčice Alise Bee. Ali sve to ne bi bilo važno da ovaj tata nije fotograf koji je ovekovečio fotografije svoje ćerke na jedan drugačiji, inovativan i krajnje zabavan način. Na kraju, od fotografija koje je napravio nastao je projekat World’s Best Father 2013 Calendar.


Prema rečima Dejva, nakon rođenja ćerke došao je na ideju da je ovekoveči na jedan drugačiji način, sa prvobitnom idejom da zabavi familiju i prijatelje, a kada su reakcije na njegove fotografije bile i više nego pozitivne, nastavio je sa njima sve dok nije nastao World's Best Father 2013 Calendar.


- Prva World’s Best Father fotografija je u suštini zamišljena kao jednokratna. Hteo sam da pokažem zbunjenost, neispavanost i zaboravnost novopečenog tate, i da se malo našalim sa sobom i drugim novopečenim tatama. Znao sam da želim da prikažem sebe odsutnog kako koristim bebino mleko iz flašice za svoju kafu, dok istovremeno držim Alis kao loptu za fudbal. Iznenada mi je palo na pamet da bi fotografija postigla snažniji efekat ako bi na šolji pisalo nešto kao „otac godine“, pa sam kupio šolju sa takvim natpisom koja se od tad pojavljuje na svim fotografijama – kaže Dejv.


Pogledajte neke od fotografija, nasmejte se i ne pokušavajte kod kuće!

Izvor: www.instagram.com/wbfather

news-img

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom: 12. epizoda DRUGE SEZONE

U dvanaestoj epizodi 2. sezone podkasta, Sara Oster Rokvić razgovarala je našim poznatim glumcem Andrijom Miloševićem.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img