cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Čorba od šampinjona

clock-img

16.12.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • 250g šampinjona
  • 50 g šunke
  • 2 kašike pavlake
  • 1 kašika maslaca
  • struk mladog luka (može da se zameni i sa malo praziluka)
  • jaje
  • limun
  • kašika brašna
  • kocka za supu
  • ulje
  • peršunovo lišće
  • biber
  • so


  1. Na zagrejanom maslacu propržiti sitno iseckan mladi luk, dodati sitno iseckane šampinjone i šunku.
  2. Sve dinstati 15 min. a zatim naliti vodom (sa kockom za supu) i kuvati.
  3. Napraviti zapršku (na vrelom ulju propržiti malo brašna), pa sipati u čorbu.
  4. Čorbu začiniti iseckanim peršunovim lišćem i na kolutove isečenim limunom.
  5. Pre služenja dodati umućeno jaje i pavlaku.


Leti je dovoljna da zameni obrok, zimi je super kalorična, zdrava i može da vas zagreje. Čorba za svako godišnje doba!

news-img

NOVO: NIVEA Skin Glow i Regenerating micelarna voda

Beograd, 6 . novembar 2024. - Žene svakodnevno vode bitku same sa sobom kako bi pronašle ono što najviše odgovara njihovoj koži da zasija. Pri tom, većina zaboravlja ili nije svesna da je put do sjaja jednostavan i brz, a prvi korak je čišćenje lica!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img