cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Čorba od praziluka i mlevenog mesa

Ringerajin kuvar: lesica RR

Čorba od praziluka i mlevenog mesa

  • 3 srednja praziluka iseckana na kolutove
  • 1 srednja šargarepa takodje na kolutove sečena
  • 1/2 kg mlevene junetine ili još bolje teletine
  • 1 pakovanje topljenog sira
  • 1 kocka za supu koja se ubaci na 2,5 l vode
  • začini po ukusu (so ,biber i mešavina suvih začina)


  1. U dubljoj šerpi se izdinsta na malo ulja praziluk sa šargarepom,u drugoj se izdinsta takodje na malo ulja meso u koje se ubaci so,biber,začini
  2. Kada je gotovo ubaci se meso u praziluk i nalije sa pola pripremljene supe,ostavi se kad proključa par minuta (bude baš gusto) a onda se doda i ostatak supe. Kada ovo opet proključa,zavisno od ličnog ukusa ko kako voli,može a i ne mora da se doda još malo vode. Uglavnom,kada je postignuta gustina čorbe koja je po volji,u kjučalu čorbu se ubaci topljeni sir i pusti se da se otopi.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img