cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Čorba od mirođije

clock-img

26.11.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • 5 glavica crnog luka
  • manji celer
  • veza mirođije
  • kiselo mleko
  • 1 žumance
  • sirće
  • so


  1. Crni luk iseći na rebarca, naliti vodom i kuvati dok ne omekša.
  2. Zatim izgnječiti, propasirati tako da se dobije gusta masa (gusta tečnost).
  3. Dodati još vode, celer, mirođiju i kuvati dok celer ne omekša. Začiniti žumancetom i kiselim mlekom.
  4. Sirće dodati po ukusu.


Kada zahladi čorbe i supe služe da nas pošteno zagreju. Eksperimentišite sa sastojcima, nećete požaliti.

news-img

Otvoren MindCare centar – jedinstvena ustanova u Srbiji

Centar je nastao kao odgovor na rastuće potrebe savremenog društva za podrškom u oblasti mentalnog zdravlja.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img