cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Uživajte u ujednačenoj i blistavoj koži uz novi NIVEA Luminous630® CC fluid 3-u-1

Beograd, 25. jun 2024. – Veliki broj žena se bori s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih fleka na svom licu zbog čega skrivaju svoju prirodnu lepotu pod slojevima teške šminke.

Blistava koža uz novi NIVEA Luminous630® CC fluid 3-u-1

NIVEA predstavlja svoje najnovije rešenje, Luminous630® 3-u-1 CC fluid, koji kombinuje stručnu negu kože i ulepšavanje i ujedno prekriva i smanjuje sve vrste tamnih fleka i istovremeno štiti od tamnih fleka izazvanih suncem. Formula s hijaluronskom kiselinom aktivira ćelije, dubinski hidrira i hrani kožu, čineći NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid neizostavnim delom dnevne nege kože.

Recite „zbogom“ mukama pri pronalaženju prave nijanse za svoj ton kože jer NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid dolazi u tri nijanse koje omogućavaju savršen ten trostrukim delovanjem i odgovaraju preko 60 nijansi kože:

1. PREKRIVA: Mikroinkapsulirani pigmenti se prilagođavaju vašoj boji kože, omogućavaju prirodan i ujednačen ten i prekrivaju tamne fleke i nepravilnosti
2. SMANJUJE: Formula sa sastojkom Luminous630® vidljivo smanjuje tamne fleke za 2 nedelje
3. ŠTITI: Formula sa SPF 30 štiti od UV zraka i sprečava nastanak novih tamnih fleka izazvanih suncem

Nivea Luminous630® 3-u-1 CC fluid

NIVEA donosi savršeni balans između zdrave i blistave kože. Zaboravite na brige oko prekrivanja i uz Luminous630® 3-u-1 CC fluid naglasite prirodan ton kože i ujednačeni ten!

NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid pruža prirodni izgled – zahvaljujući inkapsuliranim pigmentima boje koji ne stvaraju efekat maske. Tokom nanošenja, ljuske inkapsuliranih pigmenata boje se lome i polako ih oslobađaju, odmah ujednačavajući tamne fleke i nesavršenosti, pružajući prirodno prekrivanje u savršenoj nijansi.

  • Sadrži mikroinkapsulirane pigmente koji se prilagođavaju boji kože i omogućavaju prirodan i ujednačen ten
  • Trenutno prekriva tamne fleke i smanjuje njihovu vidljivost za 2 nedelje*
  • Formula sa SPF 30 štiti od UV zraka i sprečava nastanak novih tamnih fleka izazvanih suncem
  • Sadrži patentirani sastojak LUMINOUS630®

 

Nivea Luminous630® 3-u-1 CC fluid

Patentirani sastojak Luminous630® odavno je zaslužan za revoluciju protiv fleka, a njegov uspeh se i dalje nastavlja. NIVEA naučnici tokom 10 godina istraživanja pregledali su više od 50.000 sastojaka kako bi pronašli efikasno rešenje za smanjenje tamnih fleka. Rezultat je Luminous630® koji deluje na ćelijskom nivou kako bi smanjio postojeće, sprečio pojavljivanje novih fleka i uravnotežio pigmentaciju.

Dostupno od maja 2024.

Za više informacija o novom proizvodu posetite:

www.nivea.rs/proizvodi/nivea-luminous-cc-fluid-spf30-3-u-1-svetla-nijansa

www.nivea.hr/proizvodi/nivea-luminous-cc-fluid-spf-30-3-u-1-srednja-nijansa

www.nivea.rs/proizvodi/nivea-luminous-cc-fluid-spf30-3-u-1-tamna-nijansa


Pratite i IG NIVEA global 


Promo objava

news-img

Kako pomoći sebi ako se osećate uznemireno i anksiozno

Ukoliko su uznemirenost, stres i anksioznost redovan deo vašeg života, važno je pronaći dugoročne strategije koje će vam pomoći da sve držite pod kontrolom.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img