cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Besplatne sportske vežbe na Ringeraji!

Dragi Ringerajci, spremili smo vam sjajno iznenađenje pred letnju sezonu! U pitanju je korišćenje dvomesečnih besplatnih sportskih vežbi na www.onlinegym4me.com! Rekreirajte se i vežbajte sa nama!

Besplatne sportske vežbe na Ringeraji!

U saradnji sa uspešnom međunarodnom sportskom platformom OnlineGym4me.com, za sve korisnike portala Ringeraja.rs je pripremila izuzetnu povoljnost: besplatno dvomesečno korišćenje sportskih vežbi na www.onlinegym4me.com.


Besplatan pristup možete ostvariti klikom na donji link:

http://www.onlinegym4me.com

/code/ringaraja/


Među brojnim popularnim vežbama, možete izabrati bilo šta – od funkcionalnog treninga, joge i pilatesa, do saveta u prehrani, kao i posebnih treninga sa svetski poznatim zvezdama fitnesa, muzičke i modne industrije.


Sa OnlineGym4me možete vežbati kada god poželite, bilo gde – u udobnosti svoga doma, hotelskoj sobi, parku, kancelariji ili na bilo kojoj željenoj lokaciji. Svaki mesec možete birati između više od 120 treninga uživo kao i snimaka treninga, ukoliko zakasnite za vežbu ili poželite da je odgledate još jednom.


Internet treninzi su budućnost u oblasti fitnesa.

Odlična su mogućnost za sve zaposlene žene i mame koje zbog brzog tempa života teško nađu vremena za vežbanje, kao za i one koji vole privatnost i ne žele da ih tokom treninga ocenjuju ostali korisnici fitnes centara. Za internet vežbe OnlineGym4me potrebno vam je svega malo prostora i laptop sa dobrom internet konekcijom.


 

P.S. Požuri i pridruži se, jer će uskoro jedan od treninga voditi svetska sportska zvezda. To ne želiš propustiti!
 


                                Vežbajte uz OnlineGym4me >>>

 

 

Vidimo se u internet sportskoj sali!

Tvoja Ringeraja

news-img

NAJAVLJUJEMO: SEDMI DEČJI FESTIVAL NA OPLENCU

Festival ima dobrotvorni karakter, i prikupljene donacije biće usmerene ka proširenju dečjeg igrališta na Oplencu.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img