cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ako je tvoja beba rođena u znaku Vage...

Veoma društvene, Vage, kao i Lavovi, vole da budu u centru pažnje.

Ako je tvoja beba rođena u znaku Vage...

Ako je tvoja beba rođena između 23. septembra i 22. oktobra, njen astrološki znak je Vaga. Čim se beba Vaga rodi, njen šarm već stupa na snagu! Otkrijte osobine koje ih čine tako posebnim!

 

PRAVDOLJUBIVI

Vaga predstavljena terazijama, često ima ulogu sudije ili mirotvorca. Kada god u vašoj kući porastu tenzije, vaš sin ili ćerka rođeni u znaku Vage će aktivirati svoj mod za smirivanje situacije. Konflikt nije popularan kod njih, te će oni često braniti slabije. Imaju razvijen snažan osećaj za pravdu što ih čini dobrim prijateljem. Poseduju i dobro razvijen osećaj za odmerenost i prefinjen ukus još od malih nogu. 

 

PROČITAJ JOŠ: HOROSKOP - kako se slaže tvoj znak, sa znakom tvog deteta?

 

DAREŽLJIVI

Jako su darežljivi, pune empatije i razumevanja za druge. Deca Vage će dati poslednji zalogaj užine ili podeliti svoje igračke, čak i kada i sami ostanu bez ijedne. Osim toga, Vage su darežljive i sa svojim vremenom. One su uvek tu za svoje najdraže, te će odmah sve ostaviti kako bi bile uz svoju najbolju prijateljicu.

 

ŠARMANTNI

Pripremite kameru! Slatke i šarmantne Vage su savršene bebe. Oni će se smejati, gugutati i pokazivati svoje rupice svakome kome je stalo da se oduševljava njima. Ako je ikada postojao znak koji je trebalo podsetiti na pravilo „ne pričaj sa strancima“, to je Vaga. Svojim stalnim zahtevima za pažnjom odraslih, mogu nervirati svoju braću i sestre.

 

ČESTO KASNE

Doći na vreme je problem za Vage, često im nedostaje osećaj za hitnost ili razumevanje potrebe da se negde stigne na vreme. Nisu ni bezobrazne ni lenje, već se toliko igraju i druže sa drugima da vreme jednostavno odmiče, a Vage to ne primećuju. Ako je u vrtić potrebno doći u 8 ujutru, to ne znači da se kreće u minut do osam, u redu je krenuti i malo ranije.

 

DRUŠTVENI

Vage imaju dar za komunikaciju. Harizmatični su i vole da budu u društvu druge osobe, a zbog svoje uravnotežene prirode dobro se slažu sa većinom ljudi. Zbog toga će često organizovati izlete i okupljanja i za prijatelje i za porodicu. 

 

UMETNIČKE DUŠE

Rođeni u znaku vage imaju dara za umetnost i javne nastupe. Estetika je izuzetno važna za Vage, koje su često poznate po svom modnom stilu. Takođe, i svoj dom će urediti gotovo savršeno, vodeći računa o usklađivanju boja, materijala i forme, a uz to ga napuniti sitnim umetničkim detaljima.

news-img

VREME JE DA VAŠA KOŽA BUDE MLAĐA OD VAS

Koristeći dostignuća epigenetske nauke o koži, Eucerin® otvara novu eru u podmlađivanju kože! Eucerin® Hyaluron-Filler Epigenetic Serum reaktivira gene mladosti i umanjuje sve znakove starenja! Izgledajte do pet godina mlađe za samo 4 nedelje!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img