cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

"ARSENIJE OPREZNI I KAMEN SREĆE" na KIDS FEST-u!

Premijerno prikazivanje filma zakazano je za 18h u mts Dvorani, a nakon projekcije publika će moći da podeli svoja iskustva gledanja filma sa rediteljem.

"ARSENIJE OPREZNI I KAMEN SREĆE" na KIDS FEST-u!

Dečijem filmskom festivalu KIDS FEST-u, koji traje do nedelje 20. oktobra, prisustvovaće i finski reditelj Arto Halonen, čiji će se igrani film "Arsenije oprezni i kamen sreće" od danas naći na repertoaru dečijeg festivala.

Premijerno prikazivanje filma zakazana je za danas u 18h u mts Dvorani, a nakon projekcije publika će moći da podeli svoja iskustva gledanja filma sa rediteljem.

Film "Arsenije oprezni i kamen sreće" snimljen je u koprodukciji Finske i Letonije i donosi priču o Julijusu, dečaku koji uspostavlja prijateljstvo sa neobičnim vampirom, Arsenijem Opreznim.

KIDS FEST

Prateći recept Arsenijeve bake njih dvojica prave kamen sreće, kako bi sprečili razvod Julijusovih roditelja.

KIDS FEST
Arto Halonen je međunarodno nagrađivani reditelj i producent igranih i dokumentarnih filmova. Godine 2005. dodeljena mu je posebno nacionalno priznanje iz oblasti kulture, za značajno postignuće u karijeri. Takođe 2010. ovenčan je i nagrdom grada Helsinkija. Nagrada je usledila nakon velikog uspeha njegovog filma "Princess" koji slovi za jedan od najuspešnijih finskih filmova tokom poslednjih decenija, koji je osvojio i brojna međunarodna priznanja.

KIDS FEST
Tradiocionalni KIDS FEST dostigao je svoje jubilarno, dvadeseto izdanje, donoseći pregršt dečjih filmova, igranih i animiranih.


Animacija "Staklar", igrani filmovi "Mesi iz Bagdada", "Leteći brod", kao i Diznijeve reprize "Želja" i "U mojoj glavi 2" samo su neki od naslova koji će se prikazivati na programu festivala, a bogatstvu filmske smotre doprinose i brojne sadržajne radionice.

Sve detaljne informacije o programu mogu se pronaći na sajtu festivala KIDS FEST
.


Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img