blizanac2
|
Cao zenske! Despasito, dobro nam dosla! 💓 Ja nisam radila prenatalni, dr je smatrala da nema potrebe, iako je vto trudnoca. Radila sam dabl, i ekspertski. Takodje se slazem sa Becom da nadjes dr u gak-u i da te on vodi, ne mora sve privatno. A mislim da bi ti dr u dz svakako izasla u susret i dala upute za sve sto treba. Mene vodi dr koja radi u visegradskoj, i idem kod nje, nekad na privatnu kliniku jer je meni lakse da ne cekam i ne budem sa onom masom zena. Ja sam inace danas isla da radim briseve, i zabrinulo me je to kontaktno krvarenje sa grlica prilikom uzimanja brisa, dr sumnja na neki mali polip, ali cekam pregled kod dr koja mi vodi trudnocu. Radio mi je dr i uz, hvala Bogu sve u redu, on je video da je devojcica, a do sad smo bili u fazonu da je decak jer je samo u 12 nedelji nesto dalo naznaku da je decak i do sada nije moglo da se uhvati sta je. 🙂 Svakako mene su savladale emocije, sva sam nesto placljiva. 🙈 Inace, kuce sam prvi put oset_ila bebu, a da sam sigurna da je ona. 🤗 IZVORNA PORUKA: Beca.t IZVORNA PORUKA: Despacito Beco hvala na odg. Mnogo sam zbunjena koji neinvazivni prenatalni test odabrati, a da se ne zezneš. Nije malo para, treba skupiti. Evo gledam brošuru što mi gin u dz dala VERACITy test gde ima u ponudi paket basic 490, plus590, premium 690eur za razne analize sa navodnom prec99%. Muči me što moj gin iz dz želi da se opredelim da li ću državno ili privatno da vodim trud, jer ona neće da vodim paralelno. A ja bih opet, da ostanem u korektnim odnosima sa njom,jer bih najverovatnije preglede radila kod vto gin a analize šta mogu u državnom dz kako bih bar malo uštedela. Ne što sam škrta već što sam skromnih primanja. Normalno da bih volela sve privatno da mogu. Za koje testove si ti čula? Draga Despacito, bas sam taj test radila, varijanta 690 evra. Zasto ne vodis trudnicu u nekoj od bolnica? Ne znam da li si u Bg-u, ali mislim da blizanacka trudnoca zahteva pracenje od strane lekara koji rade u GAK, dom zdravlja ipak radi na nizem nivou. Mislim da ne moras privatno da ides, samo pokusaj sa ñadjes preporuku za nekog dobrog dr u bolnici i veruj da ce ti tako biti najbolje. Imala sam i ja u DZ odlicnog dr, ali i ona je bila svesna da je najbolje da vodim u bolnici, konkretno oba puta sam u Misovucu u Bg-u. Prirodno je da se sekiras, blizanacka trudnoca je stvarno nesto prelepo i divno, ali zahteva vise paznje. Bebana ima blizance, mislim da ce se javiti i dati ti pravi savet. Sve sto treba, nasa mala druzina je tu. 😀
|