Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pre za... 25.2.2012 18:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Koja je ovo krađa i prevaraaaaaa... Auuuu!!!
< Poruku je uredio viking RR -- 25.2.2012 18:39:14 >
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:14:16
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: Perovic ... Metoda nema nikakve veze sa astrologijom i bilo kakvim pogađanjem.... I nema veze sa mozgom.... Naročito me zabavlja ovaj deo: saznajte pol deteta pre začeća.
< Poruku je uredio Leki 77 -- 25.2.2012 19:16:59 >
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:16:53
|
|
|
|
MicinaMama
|
Pa koji je to sajt pa ajde da proverimo
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:19:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MicinaMama Pa koji je to sajt pa ajde da proverimo Možeš da proveriš ako im platiš 500 dinara. A naravno nigde ničijeg imena nema, stavili sliku kako popuniti uplatnicu polje primaoca se ostavlja prazno, čik pogodi zašto!
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:23:09
|
|
|
|
MicinaMama
|
ahahahhaa.....mozes misliti,mi nemamo dinara jbg
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:35:10
|
|
|
|
milia
|
Ma da li neko zaista veruje u to?!
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:38:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam, ali nako zaista veruje da će mu poverovati i još platiti za to.
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:45:08
|
|
|
|
viking
|
Izbrisali smo sajt, nije dozvoljena ta vrsta reklamiranja. Moraćeš da proguglaš i proveriš na drugi način. IZVORNA PORUKA: MicinaMama Pa koji je to sajt pa ajde da proverimo
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 19:46:17
|
|
|
|
cockic
|
ja sam polove dece saznala jos dok sam bila devojka sa onim klacenjem burme i bilo mi je tacno a nisam morala nista da platim
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 23:35:08
|
|
|
|
Brana
|
Ovo je skandal!
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 25.2.2012 23:43:50
|
|
|
|
vukosava
|
Kakva budalastina...
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 26.2.2012 2:43:07
|
|
|
|
Perovic
|
Nije mi jasno kako možete da napišete iznad takve stvari kad ne znate o čemu se radi? Hajde da razumem da vam nisu jasne neke stvari oko ove matematičke metode koje se mogu pojasniti ali odmah "budalaština", "glupost" i slično.. ne shvatam. :) Napaćeni narod Balkana ... ako ti nije jasno na prvi pogled, napiši da je glupost i da veze nema, nemoj da daš nikom šansu.
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 26.2.2012 9:39:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jasno mi je bilo onog trenutka kad sam videla da nema imena ni jednog fizičkog ni pravnog lica ni na sajtu ni na uplatnici. A pošto "napaćeni narodi Balkana" ovde nisu sisali vesla i znaju kako se prave i rađaju deca, ne treba nas vređati ovakvim "ponudama".
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 26.2.2012 15:04:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo ja cu da vam izracunam za dzabe svima
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 26.2.2012 22:16:05
|
|
|
|
MicinaMama
|
za te stvari ima UZ
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 26.2.2012 23:56:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Samo da objavim - ja nemam veze sa računanjem pola, niti se time bavim. Viking je samo korisnicu Perovic uputila da mi se obrati za reklamu na Ringeraji ukoliko želi. Čini mi se da su neke od vas razumele da treba da se obrate meni da im uzračunam pol. Počele su da mi stižu poruke, pa sam bila zbunjena, nisam znala o čemu se radi:) Sve u svemu - ja nemam veze sa pisanjem korisnice Perovic.
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 27.2.2012 0:56:12
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Perovic To znači da ćete sada precizno moći da planirate buduću porodicu. Bez skupih i po zdravlje štetnih abortusa! Poset__ite sajt EDIT : za reklamu se obratite Dunji RR Najezim se na ovu recenicu...
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 27.2.2012 1:05:44
|
|
|
|
MicinaMama
|
I meni je to grozno,pre svega abortusima pol deteta nebi trebao biti razlog.Ja to ne volim,jos uvek u svetu postoji ono musko je musko a zensko kome treba....Ja obozavam devojcice,zene radjaju decu,takodje nastavljaju potomstvo i svoje i druge kuce,vise ni sinovi ne ostaju sa roditeljima pa ti to dodje sada isto kao i zena sto je nekada bila.U glavnom koliko je vazno musko vazno je i zensko dete jednako...jer dzabe ti ono musko produzava lozu a kako ce je produziti ako nema zenu kraj sebe!Kada bi se radili takvi abortusi bilo bi i previse muskaraca a pre malo zena,mnogi bi ostajali ne pozenjeni bez naslednika a i svi bi nestali polako...
|
|
|
|
RE: saznajte pol deteta pre ultrazvuka ili pr... 27.2.2012 7:25:40
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Samo da objavim - ja nemam veze sa računanjem pola, niti se time bavim. Viking je samo korisnicu Perovic uputila da mi se obrati za reklamu na Ringeraji ukoliko želi. Čini mi se da su neke od vas razumele da treba da se obrate meni da im uzračunam pol. Počele su da mi stižu poruke, pa sam bila zbunjena, nisam znala o čemu se radi:) Sve u svemu - ja nemam veze sa pisanjem korisnice Perovic. Jadna naša Dunja, već te zamišljam kako bacaš grah Žene rađajte DJECU, pustite spolove Korisnica Perović je postavila link na svoju stranicu/sajt, to se smatra reklamom a to je zabranjeno, bar besplatno, zato joj je rečeno da se obrati Dunji
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?