Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 13.3.2009 14:28:48
|
|
|
|
mihi
|
Ja ne znam da li je botox dozvoljen u trudnoći obzirom da se radi o toksinu bakterije Cl. botulinum, on deluje lokalno u okolini bore na koži izaziva povratnu parezu nerva tako da je onemogućenrad mimičnih mišića. Inače van trudnoće može da se to radi nemam ništa protiv toga.
|
|
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 13.3.2009 14:46:13
|
|
|
|
eugenija
|
A joj, meni je to totalno bespotrebno u trudnoći raditi.. Ok ako neko smatra pre ili posle trudnoće da bi trebao da se na taj način "popravi" hehehe... Ali kud baš u trudnoći odlučiti se na tako šta
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 13.3.2009 23:34:57
|
|
|
|
Jeca*
|
Meni je to skroz bezveze. Baš je tad nekome zapelo da se uredjuje na taj način. I nisam sigurna koliko je bezbedno. Mi ovde pričamo o odlasku kod zubara, tim lokalnim anestezijama i sl, a jos ubrizgavati u telo neke materije tog tipa...strasno
|
|
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 13.3.2009 23:41:40
|
|
|
|
taya
|
E bas...u pravu si...ne znam ko jos o tome razmislja u trudnoci
|
|
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 14.3.2009 9:56:26
|
|
|
|
MERYEN
|
Ne slazem se sa tim u opste. Bila sam kod frizerke pre par dana,i propo ovoga pricamo o carskom porodjaju i kaze ona meni jel ti Fo... radio malo liposukciju kad te porodio,ja se ukocila,pitam je odakle ti to pa kome rade to,kaze ih bre pa to se radi,nije bukvalna liposukcija ali rade male zahvate skidanja sala,kako ne znas,kazem ne znam i prvi put cujuem za to nije mi radio i nikad ne bih pristala na to,jeste li vi cule da postoji i da je nekome radjeno?
|
|
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 14.3.2009 12:25:14
|
|
|
|
Buba76
|
Da,moze.Kada ti ginekolog uradi carski onda plasticni hirurg zateze stomak cak i kroz taj isti rez moze da ti stavi i silikone,ali onda ti zaustave dojenje. Ja sam licno PROTIV,ali to se sve moze.
|
|
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 14.3.2009 12:30:29
|
|
|
|
Jeca*
|
Da, znam za to. Sad pokušavam da se setim kojoj su poznatoj ličnosti to beše radili pisalo je skoro u novinama. Ma....ni ja ne mogu da verujem. Ja sam se puno puno ugojila u trudnoći, pisala sam već o tome, ali kad sam se porodila to mi je bila poslednja stvar na pameti. Bila mi je bitna beba pre svega, da nadođe mleko, da prestane da boli rana, pa tek onda izgled. I skinula sam dooosta kg, a ostalo je još 10-ak koje sad pokušavam da ubijem malo rigoroznije nego ranije, pa se nadam da ću uspeti do leta. Grudi su mi bezveze oblika i meke su, ali ne pada mi na pamet nikakva intervencija na njima...pa bar dok ne rodim svu decu koju planiram, odnosno bar još jedno ili dvoje. Ja nekako kapiram da žena ne sme da se zapusti, ali ovo je vreme kad je uloga majke prioritet.
|
|
|
|
RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr... 14.3.2009 12:38:30
|
|
|
|
Buba76
|
Jeco,bravo.Tako treba razmisljati
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?