|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
10.6.2013 20:18:11   
Maraj
nekad bolje da ne spavam nego da sanjam gluposti...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 476
10.6.2013 20:31:26   
viking
Juče sam u nekim novinama videla članak lika koji je "licencirani analitičar snova". Moš misliti...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 477
10.6.2013 20:38:51   
Anck Su Nmaun
Pre neku noc sam sanjala da sam trudna user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 478
15.6.2013 9:27:02   
Verolina
Ja sam pocela da sanjam samo snove koji su vezani ili za trudnocu ili za bebe, sto pokazuje stepen moje opterecenosti.
Sanjala sam zenu , bila je nekako izmucena, stara, obucena u crno i ona mi je rekla sledece-zasto ti toliko zelis devojcicu? Ti ne mozes da rodis devojcicu. Cekaj vreme kad ces biti majka decaku.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 479
15.6.2013 9:45:50   
Ana RR
Ja sam pre neku noć imala užsan san.. noć, ja sam u nekoj zgradi i neko mi kaže da je neki čovek propao kroz neku rupu u tunelu (a tunel je odmah tu ispred). I ja trčim tamo i u sebi molim boga da to nije mm... dotrčavam, ne puštaju me unutra, ja vičem da li nešto drži u ruci i jedan vatrogasac kaže, da ima lančić sa priveskom u obliku srca na kome piše Mitić (nemam pojma odakle mi to prezime), i ja padam na zemlju i počinjem da plačem i vrištim.. kad nisam umrla u snu, majke mi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 480
29.6.2013 0:49:17   
Zirafica Tackica
ja uglavnom sanjam stvari o kojima sam pricala taj dan ili povezem u snu nekoliko razlicitih desavanja.. tako da ti snovi bas i nemaju neko znacenje..
ali ima nekih snova koji zaista nesto znace. tj. kasnije se usostavi da znace.. recimo, kad god sam sanjala da mi je ispao zub, cula sam da je neko umro...

(odgovor članu božana)
Direktna veza do poruke: 481
14.9.2013 11:15:22   
World
Sanjala sam da me ujela zmija. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Zirafica Tackica)
Direktna veza do poruke: 482
14.9.2013 11:20:06   
Anck Su Nmaun
Vrlo cesto sanjam VAMPIRE ... ali bas cesto, bas bih volela da mi neko strucan rastumaci taj san user posted image

Cesto su neke il mracne ulice il mracna kuca, pre neku noc sam cak sanjala moju kumu koja je trudna ( neznam ni ima li veze ) da je vampir ...
grooozni snovi... a bas se cesto ponavljaju user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 483
14.9.2013 16:38:55   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: World

Sanjala sam da me ujela zmija. user posted image

World , mozda ces se razocarati u neku tebi dragy osobu

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 484
4.11.2013 18:59:54   
nata11
Sinoc sam sanjala kako se igram gradova na RR i mucim se sto nemogu da se setim grada na C u Srbiji user posted image user posted image I sad razmisljam i dalje nikako da se setim user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 485
26.1.2014 11:21:52   
Olga75
Sanjala sam nocas da matori , zvercica i ja putujemo kod DijaneRR u BL . Putujemo mi tako i ja skapiram da nisam zapisala adresu i jooj kako cemo i zaspim pa se probudim kad je matori pitao policajca za adresu i kao ooo pa tu smo i parkira se on ispred zgrade i mi smo kod Dijane , neka prostorija dugacka i uska , narandzasto - zelena i ja sedim na krevetu i pricam nesto i zaspim user posted image i probudim se a u ogledalu vidim zavesu i kazem Dijani : ova zavesa izgleda mnogo bolje uzivo nego na slici user posted image
a naspavala sam se u snu bas bas

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 486
26.1.2014 11:34:59   
Klarita
Mm utripovao da kad jede slatkise kasno popodne sanja mrtvake user posted image
Preksinoc se najeo palacinki sa kremom, sanjao kako autom udario neku decuuser posted image

Sinoc se najeo crne coko kraljice (recept sa RR) i sanjao svoju babu kako se digla iz mrtvihuser posted image

Ima jos x primera, nego ova dva su najsvezijauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 487
26.1.2014 11:36:19   
nata11
Klarita user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 488
26.1.2014 11:50:32   
17 joka
Klaritauser posted image user posted image user posted image
Kod mene je uzas ako sanjam sanjam novac, kredite, doktore,bolnice, sanjam da sam trudna itd. Sto kaze Verka samo pokazuje koliko sam opterecena onim sto zelim

< Poruku je uredio 17 joka -- 26.1.2014 11:51:21 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 489
26.1.2014 11:54:58   
Olga75
Klarita , kazu ako sanjas mrtvace bice kise user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 490
26.1.2014 11:58:14   
dunja RR
Crvenka user posted image

IZVORNA PORUKA: nata11

Sinoc sam sanjala kako se igram gradova na RR i mucim se sto nemogu da se setim grada na C u Srbiji user posted image user posted image I sad razmisljam i dalje nikako da se setim user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 491
26.1.2014 12:06:56   
Didy

IZVORNA PORUKA: Klarita

Mm utripovao da kad jede slatkise kasno popodne sanja mrtvake user posted image

Ih, pa ja ništa osim mrtvih ne bih sanjala. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 492
26.1.2014 13:40:09   
Biserce
Ja samo sanjam porodjaj i dr-a koji me je poradjao, prosli put sam plakala u snu jer je kao morao posle porodjaja.

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 493
27.1.2014 11:14:50   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Sanjala sam nocas da matori , zvercica i ja putujemo kod DijaneRR u BL . Putujemo mi tako i ja skapiram da nisam zapisala adresu i jooj kako cemo i zaspim pa se probudim kad je matori pitao policajca za adresu i kao ooo pa tu smo i parkira se on ispred zgrade i mi smo kod Dijane , neka prostorija dugacka i uska , narandzasto - zelena i ja sedim na krevetu i pricam nesto i zaspim user posted image i probudim se a u ogledalu vidim zavesu i kazem Dijani : ova zavesa izgleda mnogo bolje uzivo nego na slici user posted image
a naspavala sam se u snu bas bas

gde mene nadjeuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 494
8.2.2014 18:07:06   
Verolina
Kako mrzim kad otkucam poruku i ona nestane. Grrrrrrrrrr!!
Elem, moj san od nocas je krajnje neobican, ali nekako je bio izuzetno stvaran.
Sanjam kako sam u nekoj celiji sa svestenikom. Celija je licila na zatvorske celije iz srednjeg veka. Dolazi neko na vrata i ja kroz resetke vidim da je to dete. Ono lupa nekim stapom po resetkama i hoda levo desno. Svestenik se dize da mu otvori i ja vuknuh da ne otvara. Prilazim vratima, dete me pogleda i prevrnu oci tako da su mu ostale vidne samo beonjace. I pre nego sto je to uradio ja sam znala da je djavo.
San se nastavlja u nekoj kuci koja je napravljena sva od drveta. Ogromna je i u njoj se nalazi masa ljudi. Ja sam u nekoj prelepoj beloj haljini od cipke i nekog trazim. Znam zasto ga trazim (da ga molim da ne ide), ali ne znam ko je muskarac koga trazim. I tu se probudim.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 495
12.2.2014 9:23:54   
Didy
Ja sam neko veče sanjala kako sam sa decom u Subotici i kao idemo ulicom peške do kuminog stana, mada u snu uopšte nije ličilo na njen kraj. I hodamo dugo, konačno dolazimo, ulazimo u stan i ja shvatim da već moramo da krenemo na autobus za Budimpeštuuser posted image jer smo prethodno već bili kupili karte. I oblačim decu, Stefanu jaknu i on počinje da kuka kako mu je toplo, kako mu je dosadno i ja mu kažem - Dobro, idi napolje i kreni ulicom samo pravo, mi ćemo te stići. I na brzinu se oblačimo Sofija i ja, izlazimo ispred zgrade i tu se pojavljuje mm autom, sedamo u auto i ja skroz zaboravljam na Stefana. Dolazimo već do stanice, izlazimo i ja odjednom osećam paničan strah zbog Stefana. Mm odlazi autom po njega, da ga traži, ja ostajem sa Sofijom pored nekog puta, odjednom se pojavljuju tu moji brat i snaja i svi smo nešto uplašeni i kaže moj brat - Šta sad stojimo, hajde da se raziđemo i da ga tražimo, ovako samo gubimo vreme. I meni u tom trenutku u snu proleću slike kroz glavu šta se sve moglo desiti, kako se do sad sigurno već uplašio i kako negde plače i osećam u snu takvu mešavinu panike, straha, očaja, tuge, bespomoćnosti... I tu se budim... Toliko su jaka bila ta osećanja koja su me probudila da više nikako nisam mogla zaspati.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 496
12.2.2014 9:38:27   
Ana RR
Uh bre Didy.. ja čitam šta si sanjala hvata me panika user posted image kao dete sam stalno sanjala kako se gubim u masi ljudi i ne mogu da nađem mamu, od panike sam se budila bez daha. Sada mi se to isto dešava samo što sam sada majka koja gubi dete user posted image mislim da umrem svaki put u snu..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 497
12.2.2014 9:48:05   
Didy
Ja obično nemam takve snove, ali posle sam razmišljala i shvatila sam da sam, u stvari, samo obrađivala događaj od prethodnog dana. Bili smo u šetnji po kraju i Stefan u jednom trenu kaže - Meni se kaki! I razmišljam šta da radim, nešto mi bilo glupavo da kaki na sred ulice, već je velik, a sa Sofijom baš i ne možemo tako brzo da otrčimo do kuće, a nismo bili baš ni blizu. I ja mu dam ključ i kažem - Potrči ti, a mi ćemo te stići. Znam da zna da ode do kuće, znam da zna da otključa vrata i uđe, znam da ima samo jednu raskrsnicu, ali nešto mi nije dalo mira i stalno sam se preispitivala dok je odlazio da li sam trebala tako da uradim. Nisam bila živa dok nisam došla do kuće i našla ga kako sedi na šolji i čeka nas da dođemo. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, iako sam se trudila da potisnem sve loše. A Sofija, kao za inat, počela da se vuče, pa zastane kod svakog grma, pa sve mora da uzme, da dodirne, pa se unervozila i ona kad je videla da je stalno požurujem... Tačno sam preživela u snu tu situaciju i svoja razmišljanja.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 498
12.2.2014 9:56:37   
Trcosava
Didi ti si preživljavala situaciju... a gle moj san sinoć
Sanjala sam da sam se udajem. Neki koji je mlađi od mene godinu dana. Lepo čeljade. I kao venčavamo se zbog nekih papira (meni trebaju papiri). Ja otišla da sredim nokte, salon u sklopu nekog restorana koji ne radi - a ceo restoran u drvetu. Pre toga stojim ispred opštine kod Vuka (to je valjda opština Zvezdara?) i ispred mene, na platou, dve mlade u belom, samo ja normalno obučena. Te sam valjda rešila da se sredim i ja (to ono za nokte).
I sređujem ja kao nokte, a čuje se neka vika i muzika spolja. Izađem, a ono 'naši' svatovi. Svi se popeli kod tog restorna koji ne radi, ali kao ima natkrivenu terasu. Odnekud stiže hrana, ja se naginjem preko nekog zida (a dole kao da gledam na Ružicu i Svetu Petku i put ka njima sa Oh Cinema) i ne vidim mladoženju. Okrećem se nazad, krećem ka onim ljudima koji pevaju, vesele se, a ja sva nikakva. Nema 'mladoženje' user posted image
Tek on među njima, sredio se. Crno odelo, bela košulja i ispod LJUBIČASTI prsluk. Ali ljubičasta jarka, vrišti koliko je ljubičasta. Pruža ruke ka meni i kaže 'pa draga, gde si ti' i krene da me grli i ljubi (p.s. lepo se ljubi hahahahahha)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 499
12.2.2014 10:01:28   
Didy
Jao, Trco, vrištim od smeha.user posted image
Ja bih rekla da si ti preživljavala temu Trbuhom za kruhom. user posted image
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
I kao venčavamo se zbog nekih papira (meni trebaju papiri).

< Poruku je uredio Didy -- 12.2.2014 10:04:02 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here