Katastorfa -> RE: Kakva vam je zaova ako je imate (11.8.2013 11:15:26)
|
Vidim da nema nikog godinu dana na ovoj temi,ali evo ja cu pokusati da je ozivim :))) Imam zaovu, strasna je. Nije losa prema meni licno, ali me strasno nervira sto roditelji mm vise vole nju nego njega. Ona je, zaboga, ispunila njihova ocekivanja i otisla u Beograd na studije, koje jos ne privodi kraju, a ima 26 godina. Pocela je da radi, pa jadna nema vremena. Moj muz i ja kad pusimo, samo trtljaju kako dajemo pare uzalud, a ne daju nam ih oni, vec sami zaradjujemo. A ona kad dodje, samo vuce i niko nista. Meni se broje kafe, koje sama kupujem, a ona pije po 4-5 na dan, i jos je mamica pita Makice sine, hoces kafu? Treba da ide na neku svadbu veceras, a svekar ne da, jer je u svadji sa roditeljima mladozenje, ali je juce moja svekrva cirkus napravila, plakala je pola sata kao da je neko umro, na sav glas. Te kako kvare odnos sa detetom zbog drugih, te kako ona nije zasluzila da se skira zbog njih, ali zato mene sekiraju stalno i ne tangira ih to preterano. Plakala ceo dan zbog mog svekra, a bilo je dana kad sam ja plakala ceo dan a niko nije nista rekao. Ne planira da se udaje jos, uziva, ja kad sebi nesto kupim, moja svekrva odmah Bacas pare dzabe, a treba ti za decu i za kucu, a ona kad kupi nesto novo, ova se krava odusevljava ceo sat. Uf, danas dolazi a meni vec muka. Kako cu do utorka.
|
|
|
|