bebać -> RE: Koliko para je dovoljno? (19.8.2011 9:17:42)
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* IZVORNA PORUKA: Lu RR Ajde da zaključimo, jedno 1000 eura za tročlanu obitelj, sa riješenom stambenom situacijom i automobilom ne starijim od 5 godina, jel bi moglo tako da se živi normalno ili ipak treba više? To što si navela je, iz ličnog iskustva, za jedan baš onako pristojan život...bez luksuza...možeš da odeš na letovanje, možeš da priuštiš sebi neka sitna zadovoljstva...ali budeš često u minusu, nekad moraš da zavučeš ruku u slamaricu pa posle vraćaš....znači ako mene pitaš, da bude baš onako potaman, za tročlanu porodicu i sve ove tvoje uslovu koje si navela treba 1500e Meni je toliko novca da uživaš u baš luksuzu(Jeco tih 1500 eura) tipa ljetovanja, večera negdje u restorančiću... mi sa nekih 800 eura mjesečno živimo sasvim normalno(živimo u gradu), ali nemamo kredite, imamo svoj stan, imamo auto( m ne izlazi iz njega), pušimo i on i ja, piće se popije svaki dan( i on i ja), ja malo malo kupim sebi neku krpicu, Sergeju ne fali baš ništa, računi, hranu kupujemo sami sebi sve(mada nismo neke izjelice ni gurmani ali šta nam se jede jedemo.. e sad kad je ljetovanje( a to je jednom godišnje) to je plus dodatni novac, ili kad sam kupovala namještaj to je opet+ dodatni novac.
|
|
|
|