mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: GRGA Ja sam savrsena zena jer pored skitnje,smucanja mog muza ja cuvam svoj brak i borim se za njega Ja sam savrsena zena jer pored toga sto po narudzbini pravim torte svaki dan imam drugi rucak,,ciwstu kucu opran ves..i sredjenu kuhinju.... Ja sam savrsena zena sto sam pored mnogo problema iz detinjsta(losa porodica,razdvojenost oca i majke,,,nemanje hrane,stvari,,majka koja ima sizofreniju...lecenje od steriliteta..ostala jaka,stabilna,osoba sa osmehom... Ja sam savrsena zena...jer nikada ne uzvratim vredjanje vec saslusam ,,i ne kazem nista... Ja sam savrsena zena jer sam uspela sknuti 10kila Ja sam savrsena zena ...legnem u 3 ujutru ustanem u 6,,ne sapvam popodne ispunjavam sve zelje moga muza i nikada se ne zalim Grga draga, da znas da jesi ali molim te, dozvoli nekome da i tebi ispuni zelje a ne samo ti ja sam savrsena jer sam uspjela i pored svih opasnosti po svoj zivot da rodim savrseno zdravu bebu, koja je nevjerovatno mila, vesela, umiljata i sretna. i sto je najvaznije cini svoje roditelje jaaako sretnim! savrsena sam jer sam prosla jako tesku bolest i dva puta se digla iz mrtvih, ali doslovce. savrsena sam jer znam podnijeti bol i ne opterecujem nikoga s tim, samo oni koji me dobro poznaju znaju prepoznati taj moj bol. savrsena sam jer vodim racuna o svojoj porodici, kuci i cuvam svoju srecu, uprkos mnogim preprekama koje sam imala. savrsena sam jer sam samo posle cetiri dana nakon CR dosla kuci i sljedecih mjesec-dva stalno docekivala goste sama sa mm, bez icije pomoci. savrsena sam jer sam dobar covjek, prijatelj, supruga i majka. savrsena sam jer me je Bog takvom stvorio i daje mi srecu da svako jutro vidim savrseni osmijeh svog Luke savrsena sam jer me je tako savrsenu mama rodila i zahvalna sam joj zauvijek!
< Poruku je uredio mikica sa -- 15.10.2011 22:58:29 >