Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 21.2.2011 20:45:00
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam savrsena zena jer sam mnogima pomogla u zivotu kada im je bilo presudno. Ja sam savrsena zena jer sam postala majka. Ja sam savrsena zena jer sam osecajna,humana,strastvena,romantina,drska kada treba,nezna,nasmejana,humoristicna,ozbiljna,pozrtvovana... Ja sam savrsena zena jer obozavam svog muza,maximalno sam mu verna i uvek za njega kada mu zatrebam,i mojoj porodici i prijateljima. Ja sam savrsena zena jer umem da saslusam kada treba i dam savet. Ja sam savrsena jer sam mm savrsena. Ja sam savrsena jer imam oci,nos,ruke,noge i glavu,sve mi je Bog dao. Ja sam savrsena jer umem da volim,da pruzam,da dajem,pomazem,menjam uloge za sve kada treba i imam pamet. Bogami sta sve napisah gordost na nivou.
< Poruku je uredio Brana -- 21.2.2011 20:52:16 >
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 21.2.2011 20:49:18
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sam savršena žena jer sam milion puta u životu savršeno ispravno postupila Ja sam savršena žena jer sam milion puta u životu donela pravu odluku
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 21.2.2011 21:04:54
|
|
|
|
majax3
|
BubaMiro tema ti je odlična, vidim da neke ni ovde nisu u stanju sebi da priznaju da su savršene, sve mi to ne radimo često ili uopšte a trebale bi! Zato ću ja bogami iskoristiti ovu priliku. Ja sam savršena žena jer mm pomažem u poslu i vodim računa o onome što on ne stiže! Ja sam savršena majka uskoro po treći put, a nikad ne dižem ton na decu, a une su uspešne i vaspitane. Ja sam savršena žena jer kuvam najlepše što umem za svoju porodicu! Ja sam savršena žena jer mm barem jednom na dan kaže :"Ženo, šta bih ja bez tebe"
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:12:33
|
|
|
|
liliana
|
ja sam savršena jer sam savršeno savršena!!!!!!!!
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:13:40
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana ja sam savršena jer sam savršeno savršena!!!!!!!! Pametnoo! A ja se raspisala a trebala sam samo reci da sam savrsena jer nemam mane!
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:17:19
|
|
|
|
liliana
|
Pa, mislim...
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:18:35
|
|
|
|
zoća
|
savršeno je u nesavršenom IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam savršena žena jer ne mislim sam savršena i ne težim tome.
< Poruku je uredio zoća -- 22.2.2011 0:19:00 >
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:20:54
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: zoća savršeno je u nesavršenom IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam savršena žena jer ne mislim sam savršena i ne težim tome. slazem se savrseno je ono ne savrseno sto tezi ka savrsenom a ima mane....
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:49:25
|
|
|
|
liliana
|
E, aj sad!!!
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:50:18
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana E, aj sad!!! jbg moramo da se tesimo
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 8:20:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam za sebe savrsena jer nikad ne mislim negativno, uvek sam puna pozitivne energije, cak i kad mi je najteze.
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 9:43:19
|
|
|
|
Lu
|
Za mene savršenstvo ne postoji...bar ne među nama smrtnicima. Čak ni ono biće koje volim najviše na svijetu nije savršeno, a kamoli ja. Mislim da je riječ savršenstvo...nestvarna
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 12:05:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam savrseno nesavrsena!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 16:39:16
|
|
|
|
bebać
|
Nisam savršena...prije bi rekla teška žena i jako zahtjevna savršenstvo ne postoji,ni u kom smislu
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 16:41:36
|
|
|
|
liliana
|
bEBAĆ. KAK NE POSTOJI???? Pa "vidi " mene!!!! (Veluika slova je Tina uključila-sorry!)
|
|
[Obrisana poruka] 22.2.2011 18:08:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:10:12
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam savrsena zena zato sto sam upravo napravila paellu i dagnje na buzari a to sam napravila jer docekujem svekra i svekrvu na vecericu
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:12:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo pokusavam da se sjetim u cemu sam ja to savrsena, ali ne ide
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:14:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa , ti si savršena lizalica jer živiš u gradu kojeg ja obožavam . Eto .
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:15:08
|
|
|
|
jabudic
|
Ja uopste nisam savrsena zena...
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:19:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm , ima žena koje baš ne umeju da se igraju .
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:19:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Choopa , ti si savršena lizalica jer živiš u gradu kojeg ja obožavam . Eto . Ajde bar nesto Zapravo, ja sam savrsena upravo zato jer iako znam da sam nesavrsena, ja se ne nerviram zbog toga, vec se ponasam kao da sam 100% savrsena I savrseno komplikovano objasnjavam stvari
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:23:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Savršeni naklon tome . Naravno da ili niko nije savršen , ili su svi presavršeni , zavisi od toga kako gledamo na svet , a JA sam savršena jer umem da se igram , iako mi je 30 godina .
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:27:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam savrsena jer uskoro punim 30 godina, a to je okrugao, savrsen broj!
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:28:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam savrsena jer sam operisala tumor. ja sam savrsena jer sam rodila dete, moju pahuljicu ja sam savrsena zena, jer sam uvek vesela i borac.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?