Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:29:47
|
|
|
|
Olga75
|
Cind, stvarno mora da je bilo juuuu , meni se nije desilo nista slicno , mogu samo da predpostavljam da je dobro prosla sto joj nisi zavalila samarcinu da joj se okrene glava
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:30:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Sećam se kad smo jednom izašli u klub , moj kum , još par drugova , drugarica i ja . Mali klub , mi tamo , kad ono striptiz veče , tip i riba se skidaju u duetu . I u nekom momentu , počnu da se mešaju među masu , pipkaju , uvijaju se ... Riba dobra što jes jes , svima oči ispale , a i frajer je bio mljac ... I ide riba , meša po klubu , približava se našem separeu , moji ortaci poplazili jezike , kad , evo ti cice TAP kod mene u krilo ... Počela da me mazi i da se uvija , a ja , da je ispoštujem , uvatim je za guzu i prihvatim zez ... Popadalo pola kluba ... Jbg , tad sam bila dobra riba , imalo se šta i videti kad se nas dve malo pomazismo ... Gazda posle poslao turu pića , "ničim "izazvan
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:30:29
|
|
|
|
eni26
|
Ma to je normalno,ja volim zene , i sto bih je napadala ako je prisla normalno?
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:31:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid Sta Magi,sabotirala ti vezu? Mogi ti reci da je bila prilicno negativna,a kad sam konacno ,sasvim civilizovano i profesionalno,dala otkaz ispratila me je s recima "Gusko! Meni je tebe zao" ...Sta reci,a suzu ne pustiti
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:33:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: anajid Sta Magi,sabotirala ti vezu? Mogi ti reci da je bila prilicno negativna,a kad sam konacno ,sasvim civilizovano i profesionalno,dala otkaz ispratila me je s recima "Gusko! Meni je tebe zao" ...Sta reci,a suzu ne pustiti Magi,srcolomko
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:33:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: anajid Sta Magi,sabotirala ti vezu? Mogi ti reci da je bila prilicno negativna,a kad sam konacno ,sasvim civilizovano i profesionalno,dala otkaz ispratila me je s recima "Gusko! Meni je tebe zao" ...Sta reci,a suzu ne pustiti Magi,srcolomko Ma femme fatale...a njoj bejah femme penal!
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:35:10
|
|
|
|
Olga75
|
e , Magi da si mogla da avanzujes pa i da razmislis
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:35:27
|
|
|
|
Anoniman
|
majko moja
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:35:55
|
|
|
|
Daca88
|
Je,šta vas je na temi Jeste,startovala me je žena.Tada sam već bila u vezi sa mm Bio je dobar zez,čak smo se i poljubile,a mm
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:37:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Je,šta vas je na temi Jeste,startovala me je žena.Tada sam već bila u vezi sa mm Bio je dobar zez,čak smo se i poljubile,a mm Pa sto cudi me,obicno su muskarci odusevljeni tom slikom,pa makar bila samo u njihovoj glavi,a kamoli live
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:37:56
|
|
|
|
Brana
|
moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:37:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 e , Magi da si mogla da avanzujes pa i da razmislis Ma dzabe joj sve kad ima jedan veeeeliki ,nenadoknadivi, nedostatak
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:38:37
|
|
|
|
Olga75
|
pa fali joj deo
|
|
[Obrisana poruka] 20.2.2011 13:38:57
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:38:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac E to ne volim,kad su napadni. Meni je stvarno sasvim svejedno ko ce koga,ali ne volim insistiranje i ubedjivanje.os os nes nes
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:39:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm se smejao,ja mislim da je i zabalavio. A secam se da je riba bila utegnuta u helankice,i imala kacket.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:40:10
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: olga75 pa fali joj deo
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:40:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Brana moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac E to ne volim,kad su napadni. Meni je stvarno sasvim svejedno ko ce koga,ali ne volim insistiranje i ubedjivanje.os os nes nes nemoj tako magi zeni je prigustilo pa nema hoces neces nego ajde bre
< Poruku je uredio Brana -- 20.2.2011 13:43:11 >
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Mm se smejao,ja mislim da je i zabalavio. A secam se da je riba bila utegnuta u helankice,i imala kacket. Odelo ne cini coveka nisu bas sve brkate i u sirokoj,vrecastoj odeci maskiraju se
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:41:10
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Jesam vam bacila kost sinoc jesi ali nam nisi rekla sustinu
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:41:20
|
|
|
|
Olga75
|
moram samo da kazem Gej je ok
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:42:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ziv me blam pojeo,ajd' to,nego mnogo njih mi videlo zadnjicu.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:42:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 moram samo da kazem Gej je ok E sad ce biti rata! Ma da se razumemo, ja se jesam poljubila sa zenom,ali nismo se muvale al to je za teme 18+ posle ponoci
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:43:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Cindarella Mm se smejao,ja mislim da je i zabalavio. A secam se da je riba bila utegnuta u helankice,i imala kacket. Odelo ne cini coveka nisu bas sve brkate i u sirokoj,vrecastoj odeci maskiraju se stvarno,riba ipo,al' dzaba,ne dam se ja. al' na prepad me ufatila.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:44:20
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Brana moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac E to ne volim,kad su napadni. Meni je stvarno sasvim svejedno ko ce koga,ali ne volim insistiranje i ubedjivanje.os os nes nes ma ja to uopste ne volim gadim se toga a plus kada je napadna onda jos gore
< Poruku je uredio Brana -- 20.2.2011 13:45:06 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?