Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 14:27:01
|
|
|
|
Mishica 77
|
Super je kad sve probaš.. ja sam za.... samo nemam baš petlju za neke stvari.
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 14:29:17
|
|
|
|
pahulja76
|
ne, nije
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 14:34:51
|
|
|
|
strelitzia
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Super je kad sve probaš.. ja sam za.... samo nemam baš petlju za neke stvari. za te neke stvari nisam ni ja baš imala petlju...ali eto...htjela sam da probam, jer su me baš često startovale ribe. sad kad sam udata i kad je sve to iza mene nekad mislim da je dobro što sam probala, a nekad se postidim kao "ju šta je meni padalo na pamet" mm je jedan od rijetkih osoba koji je upoznat sa tom informacijom
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 15:05:36
|
|
|
|
smeško
|
Pozdrav svima! Uh! Mene nije nikada startovala zena. Ali je, zato, mm-a startovao tranvestit, pre braka, naravno ! I, kako on kaze, dobro su se izljubili dok mu mm nije zavukao ruku ispod suknjice, i onda... surprise! Iako se sada tome slatko smejemo, kaze da mu je to najveci blam u zivotu!
< Poruku je uredio smeško -- 25.6.2010 15:06:20 >
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:29:23
|
|
|
|
Anoniman
|
boga mi imala bi sanse kod mene...
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:32:23
|
|
|
|
Nena81
|
OTI kad pijemo sledecu kafu
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:35:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
OTIce! Ko? I ju!
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:39:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 OTI kad pijemo sledecu kafu Neno, kad pozoves... Mishice nemoj sad da mi glumis puritanku Iskreno,na jednoj zurci na faksu sam se poljubila sa jednom devojkom...onako BAS!!! Jaka stvar.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:44:01
|
|
|
|
Mishica 77
|
I ju! Perverznjakušo jedna! Voliš punije žene!
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:46:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 I ju! Perverznjakušo jedna! Voliš punije žene! a sto punije?
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 20:57:58
|
|
|
|
Mishica 77
|
Khm, khm.... a ko bi kod tebe imao šanse? Na koga se to odnosilo?
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:00:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa nena ima sanse sigurno ... A ona nije punija... ja sam ta koja je punija... Mishice, samo napred, necu da te odbijem,... Salim se breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee p.s. ono za poljubac tokom faksa se ne salim
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:02:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije, ali bih volela da jeste, cisto da vidim kako to izgleda....
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:03:10
|
|
|
|
Mishica 77
|
E, sad sam se postidela.. mislila sam da se odnosi na mene. Idem malo da se stidim. Bežim sa foruma!
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:08:57
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: OTI Neno, kad pozoves... Mishice nemoj sad da mi glumis puritanku Iskreno,na jednoj zurci na faksu sam se poljubila sa jednom devojkom...onako BAS!!! Jaka stvar. OTI ja sledece nedelje pravim zurku za rodjos ..pozvana si
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:11:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: OTI Neno, kad pozoves... Mishice nemoj sad da mi glumis puritanku Iskreno,na jednoj zurci na faksu sam se poljubila sa jednom devojkom...onako BAS!!! Jaka stvar. OTI ja sledece nedelje pravim zurku za rodjos ..pozvana si ju, pa sad moram da vidim sta cu da obucem.,..nabila si mi pritisak
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:22:24
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam se poljubila sa svoje dve najbolje frugarice,napile se ko blesave i eto...ODGOVORNO TVRDIM da me nijedan muskarac tako dobro nije poljubio...ni kao jedna,ni kao druga a startovala me riba u Pancevu,umrla sam od stida koliko sam se pogubila.....
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:24:20
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: banini ja sam se poljubila sa svoje dve najbolje frugarice,napile se ko blesave i eto...ODGOVORNO TVRDIM da me nijedan muskarac tako dobro nije poljubio...ni kao jedna,ni kao druga a startovala me riba u Pancevu,umrla sam od stida koliko sam se pogubila..... Mishica garant reci reci
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:24:59
|
|
|
|
Nena81
|
OTI u mraku se ne vidi sta god da obuces bices sexy
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:27:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: banini ja sam se poljubila sa svoje dve najbolje frugarice,napile se ko blesave i eto...ODGOVORNO TVRDIM da me nijedan muskarac tako dobro nije poljubio...ni kao jedna,ni kao druga a startovala me riba u Pancevu,umrla sam od stida koliko sam se pogubila..... Mishica garant reci reci 100% Mishica...zato se ne javlja.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 25.6.2010 21:45:44
|
|
|
|
Mishica 77
|
Nije Mišica ništa!
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 26.6.2010 18:32:32
|
|
|
|
Mitea
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Mitea Jeste, na nekoj zurci kad sam imala 16 god. devojka mi je prisla, uhvatila me za dupe i rekla kako je palim tek sad citam jel to bila Izabela čini mi se da se tako zvala, zašto? jel i tebe muvala?
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 28.6.2010 13:43:02
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Mitea IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Mitea Jeste, na nekoj zurci kad sam imala 16 god. devojka mi je prisla, uhvatila me za dupe i rekla kako je palim tek sad citam jel to bila Izabela čini mi se da se tako zvala, zašto? jel i tebe muvala? pa ne moze sad obe na istoj zurci ...ti si joj se vise svidela
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 28.6.2010 13:44:00
|
|
|
|
eni26
|
vala posto je ovde sve ludo,to je normalno... Nikakav problem da pridje i da pocne da muva
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 28.6.2010 14:02:07
|
|
|
|
Mitea
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Mitea IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Mitea Jeste, na nekoj zurci kad sam imala 16 god. devojka mi je prisla, uhvatila me za dupe i rekla kako je palim tek sad citam jel to bila Izabela čini mi se da se tako zvala, zašto? jel i tebe muvala? pa ne moze sad obe na istoj zurci ...ti si joj se vise svidela bolje da sam prešla na žene, od ovih muških nema vajde
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?