Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.11.2010 11:44:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
http://www.slikomat.com/ ja na ovom forumu koristim ovaj jer drugi nije hteo da mi postavlja!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.11.2010 11:44:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Al prva slika je odvala, nije valjda stvarno tako zaspala
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.11.2010 11:47:52
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
to nam je inace problem,spavanje po raznim coskovima....bilo da je krevet,fotelja....legne na moju nogu pa ne smem da je pomerim inace ce da nas
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.11.2010 11:55:22
|
|
|
|
Dada81
|
Mamini zlato David
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.11.2010 22:03:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka danas popodne:
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.11.2010 22:04:18
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.11.2010 22:12:05
|
|
|
|
anajid
|
Andrija
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:27:17
|
|
|
|
dijana1*
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:39:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hihihih kakav mali mis Malo sam se igrala pa sam zaspala... A kad mi dodje drugarka mi ovako lepo pajamo....
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:43:16
|
|
|
|
Dada81
|
A,jooooj,baš su zlatna za sve uspavane anđele
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:45:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
preslatki su
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:48:51
|
|
|
|
Pretty78
|
dijana no comment <3 asn preslatka mi je na ovoj prvoj <3
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:49:40
|
|
|
|
Dada81
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/4604582.htm] [/url] Najslađe ovako :))))
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:53:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 asn preslatka mi je na ovoj prvoj <3 I meni je preslatka kad spava na stomaku jer je tako sama pocela da spava , ranije nije htela na stomak Dado..... preslatko.... paja sa mamicom
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:54:42
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:57:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahhaha al on je za medalju ..svaki put se nasmejem ma koliko sam puta videla tu sliku! Tvoji bas imaju neobicne poze
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:58:25
|
|
|
|
Dada81
|
Kad su maze Preslatki su svi stvarno,a Anck,prava je mala princezica
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.11.2010 23:58:40
|
|
|
|
Pretty78
|
ludi na tatu
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.11.2010 0:06:14
|
|
|
|
Dada81
|
hahaha Pretty,preslatki su,mislim da oni jedini ovde imaju te poze za spavanje.Ovo sam morala i mm pokazati
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.11.2010 7:19:02
|
|
|
|
minnica
|
Dečica su preslatka! Dijana, Pretty, kakvi stilovi
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.11.2010 7:30:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Ovako spavkamo u krevecu A ovako kadme tata nosi u rancu
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.11.2010 7:48:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Hahahahahha kakve fotke
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.11.2010 7:50:17
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.11.2010 11:53:57
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 hahaha Pretty,preslatki su,mislim da oni jedini ovde imaju te poze za spavanje.Ovo sam morala i mm pokazati hvala , hvala.....da znas kakvih jos imam slika samo mi bezveze sad da stavim sve ovde....svako spavanje druga luda poza :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.