RE: Kupili smo krevet! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 17:47:13)

Ili ovaj iz Ikee http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S49046068/

Evo ogradice
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/30099293/

Mala Elena -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 17:53:19)

Lepa su oba, mozda prvi malo lepsi ...

Trcosava -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 17:59:22)

Ovaj iz Ikee mislim da ima Taša, pa da sačekaš da ti kaže njeno mišljenje. Mi smo isto uzeli z Ikei, ali manji - 160 jer nismo imali prostora gde da ga turimo. Nadam se da će stati u ovaj još dotle dok ovo drugo dete ne dođe do toga da može u veliki krevet pa da uzmemo na sprat krevet.

Onaj prvi m je simpa, ali i ovaj iz Ikee može da bude zanimljiv jer možeš da polepiš svašta enšto na njega, ako je beo.

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:02:24)

taj iz ikee se razvlaci i moze da bude 2 m...a kad se kupi je 160...Meni je prvi bolji samo sto je ogradica oko njega, pa ne lezi direktno na zidu ako me razumete... Ovj iz Ikee je nema, pa se plasim d ajoj ne bude do zida mnogo hladno

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:25:04)

Dakle, ako me opet izloguje zapaliću Ringeraju![sm=smiley36.gif]

Elem, soni, meni je ovaj drugi mrvicu ljepši, iako sam ja mojima kupila sada slične kao onaj na prvoj slici samo su na sprat. Gornji imaa ogradicu, a donji ne, ali je moja ćera svejedno poredala plišance do zida, tako da joj nije zima. A do sada su spavali u krevecima, koji se pretvaraju u krevete. Dimenzije su im 150x80 bile.

A da kod nas kojim slućajem ima Ikea, kao što nema [sm=smiley36.gif] ja bih kupila ovaj KLIK

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:27:18)

Taj je visok...Vise je za odrasle...Ima svastavu Ikei

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:31:15)

Aaa aha, misliš da sam ja gledala visinu???[sm=smiley9.gif] [sm=smiley36.gif]Ja o Ikei mogu samo da sanjam...[sm=smiley13.gif]

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:35:10)

Doci ce i tu..pa mozete narucivati preko neta

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:38:39)

Ma kakvi. Baš će oni da se bakću sa zemljicom od 650000 stanovnika. Ima u HR ali dok platim prevoz i carinu, mogu da naručim po mjeri šta hoću za te pare...

Bibilib -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:44:10)

U pravu si Choopa... Inace ima lepih kreveta i kod nas...

mamin mish -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 18:48:10)

Ovaj prvi mi je lepsi samo da je redovnih dimenzija posto bi ovaj morala da menjas za koju godinu.
Kod ikeinog mi je mana sto je sudjer iz delova.
Ali ipak moj glas ima prvi model

branki* -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 20:16:45)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Dakle, ako me opet izloguje zapaliću Ringeraju![sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]
soni,meni su oba lepa,nisam neka pomoc,mozda drugi za nijansu lepsi,ali samo nijansu[sm=smiley36.gif]

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 20:27:39)

i mom muzu je drugi bolji....sutra cemo najverovatnije otici i kupiti ga ako ima na lageru...

volela bih da sto vise zena stavi slicice od svojih i napise iskustva...na sta treba obratiti paznju , sta im se svidja , sta ne... za one i nas bez iskustva

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 20:40:45)

Soni nemam svoju sliku, imam ovu iz salona jedino, a i moji su na sprat pa ti to ništa ne znači. Mada kažem on je stavila plišance do zida, a ogradicu joj nisam stavljala jer je velika iako se vrti kao na ringišpilu. Često je zatekneme sa nogama na jastuku, a glavom dolje...[sm=smiley36.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1128/wf8-192195.jpg[/img]

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 20:44:02)

pa zadovoljna si jel?? Vidis kako tu imaju ti debeli madraci, ovde neki sudjerasti sve...tanki

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 20:49:58)

Jesam, čak sam i ja jedan dan spavala na donjem spratu [sm=smiley36.gif]

Ovdje biraš madrace koje hoćeš, do tankih, debelih, memo pjena, sa jezgrom, bez..... Ja sam uzela malo tanje od ovih, ali sam tražila da nemaju žičano jezgro i da nisu od memo pjene. Znači obični sunđerasti i odlični su [sm=smiley20.gif]

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 20:57:12)

sto ne valjau ti sa zicom??

isidora88 -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 21:02:58)

meni je lepsi onaj prvi sa prethodne strane.

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 21:38:54)

soni, ne znam ja ne vlim. Sve koje smo imali do sada su se deformisali jako brzo, aa bili su skuplji, znači nije da su neki jeftini pa da je od toga [sm=zmeden.gif] Čak mi je na njemo tom dječijem sa jedne strane malo iskočila jedna žica [sm=smiley3.gif]
A od jastuka od memo pjene nas generalno boli glava, sve [sm=smiley36.gif], sestra ima dormeo sa prostirkom i u početku joj je bio OK, sad kaže da jjedva čeka da zamijeni da i njoj nešto smeta??? Ne znam ja sam uzela te sunđerste (mislim oni su tvrdi nisu baš sami sunđer, imam negdje i sastav, aali moraću da potraažim), jer moji doma imajau takav evo već 40 godina i kao da je juče kupljen. A svi smo ga kao djeca koristila kao trampolinu [sm=zz_wavespin.gif]

soni -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 21:40:39)

ahaa..sad znam...jos da se odvali zica pa da bode [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 21:56:14)

Pa to kao ne bi trebalo ni u ludilu da se desi ako je kvalitetan madrac, Ali, kažem mi smo na bračnom promijenili, ovo nam je sad treći a u braku smo od 2006. A uzeli smo od tri različita prozizvođača. I sad sam odlučila ovaj još malo da koristimo i kupujem nam isto ovaj sunđerasti. A za ovaj dječiji sam se šokirala kad sam jedna dan zatezala posteljinu i vidjela [sm=smiley3.gif][sm=smiley21.gif]

vikiveki -> RE: Kupili smo krevet! (28.11.2014 23:38:17)

Ja sam mojoj deci kupila krevet u Vitorogu a dušeke u Andrijaševiću i zadovoljna sam

Trcosava -> RE: Kupili smo krevet! (29.11.2014 7:17:03)

Evo ovo je naš KLIK uzeli smo ga jer je bila neka akcija za vlasnike ikea family kafrtice i cena sa dušekom i ovom ogradicom je bila kao sam krevet (i zbog gore navedenog razloga). Nisam toliko gledala za ogradu do kreveta jer ova moja iovako spava na samoj ivici [sm=jezicek.gif]
Problem zida može na raznorazne načine da se sredi, a ne vidim kako je drvo ili drvo sa rupama toplije. Uvek mogu da se stave (kako reče Čupa valjda) plišane igračke, možeš da kupiš onaj jastuk što ide ispod vrata ili sama da napraviš, ali opet kažem to kod nas nije igralo ulogu. I da, Ikeini dušeci su ultra tanki, ali za te pare mogu da se menjaju kad hoćeš.

Drugo, prati malo i Lidl, Hofer znaju da imaju ok dušeke. Mi smo za sebe uzeli neki i ja sam zadovoljna (od pene je i tvrd je , što mni odgovara)

soni -> RE: Kupili smo krevet! (29.11.2014 7:51:01)

e pa takav smo mi hteli beli samo, ali nemaju na laeru , cekamo vec 2 meseca, izgleda da nece ni doci...

Ovde Lidl jos nema

Trcosava -> RE: Kupili smo krevet! (29.11.2014 8:08:13)

Mi nismo hteli beli, ovaj mi neutralniji [sm=smiley36.gif] ali dobro. Nemate neku Ikeu drugu relativno blizu? Mislim svesna sam da ću morati da menjam, ali kažem, mislim da će izgurati dok ovaj mali ne poraste dovoljno za taj, pa da uzmemo na sprat. a možda dobijemo i na lotou [sm=smiley36.gif] pa izolujem kuću i adaptiram potkrovlje za spavaće sobe [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>