Anck Su Nmaun -> RE: Vicevi za dobar dan (9.11.2012 8:31:57)
|
-Konobarica: izvolite? Gost: Jack Daniel"s! Konobarica: drago mi je, Fata iz Tuzle. -Kaže deda unuku: Sakrij se, evo učitelja, a ti danas nisi išao u školu! Kaže unuk dedi: Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro! -Samo da obavestim komšiju od koga kradem internet da plati račun za 11-ti mesec da nas ne isključe ko prošli put xD -Na polaganju vozackog, clan komisije cita: -Mujo 28 gresaka! -Kako to? -Pa zaokruzio si sve pod B. -Pa ja za B i polazem -Nocu, muž se uvlači u krevet i tiho šapuće ženi na uho: ” Nemam gaće.” Žena na to odgovara: ” Pusti me da spavam. Sutra ću ti oprati jedne“ -Devojka: Biraj – ja ili pivo! Dečko: A koliko piva? -Ide Crvenkapa šumom i naiđe na nepismenog vuka. Upita nju vuk: Crvenkapo šta to nosiš baci? I Crvenkapa baci. HIhiihihihihihih -Pita uciteljica Marka, sto si poslao dedu na roditeljski? kaze Marko, pa on jedino slabo cuje..... -Zasto slon ne moze kupiti kompjuter - Boji se misa:) -Cigo , koja ti je omiljena boja? -Plava . -A sok? -Moze! -Gost: Molim vas jedan čaj od nane bez limuna. Konobarica: Nemamo limuna može li bez nečega drugog ? -Pita učiteljica Pericu: -Da li ti tata pomaže pri izradi domacih zadataka? -Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila! -Pitaju cigu šta bi radio kad bi polomio ruku na 2 mesta? Pa.... ne bih išao na ta mesta.. Kaze baba unuku: - Sine, odo" ja na groblje biciklom. - Dobro baba, a ko ce da vrati" bicikl? Dolazi načelnica grada u cigansko selo i kaže jednom od cigana: "Ja sam Jela." On njoj odgovara: "Blago tebi, ja crko od gladi." Ovaj je najaci : Kaže žena mužu: Idem ja kod komšinice na 5 minuta, a ti promešaj ručak na svakih pola sata...
|
|
|
|