Anoniman -> Sportski komentatori (7.11.2008 11:34:52)
|
Upravo sam dobila mail pun glupih komentara sportskih komentatora. Nakon što je cela kancelarija umrla od smeha, shvatila sam zašto ustvari muškarci gledaju sportove... Oni ustvari slušaju šta lupetaju komentatori. One najbolje ću vam dodati u sledećem postu ako guppy dozvoli, pošto "malko" ima psovki... Uživajte (izdvojiću najbolje, jer ima mnogo): /prva dva su komentari Milojka Pantića, za njega ste možda i čule, to je pišurija kada on komentariše utakmicu.../ (Nekim je čudom prenosio utakmicu odbojkaške reprezentacije Jugoslavije. Kamera polako izoštrava sliku sa vrha dvorane, iz ptičje perspektive vide se igrači kako se zagrejavaju i on će): "Dobro veče prijatelji FUDBALA!" (Tada nastaje pauza od dobrih 15 sekundi i on nastavlja): " ... i ostalih sportova." (400 m u Atlanti): "U stazi četiri je glavni favorit, Majkl Džekson ... Pardon, Majkl Džordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaže): "Da, kolega Pantić želi da kaže kako je Majkl Džonson u Americi popularan kao njih dvojica." (Očigledno blago pijan): "Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara." "Čudno dodavanje - jako i nikome!" Prepun stadion Partizana, 50.000 ljudi: "Zamislite, 100.000 dlanova! " "Zbog ovakvih udaraca Roberta Karlosa osnovaće se društvo za zaštitu lopti!" "Kiša pada iznad leve korner zastavice." (Rukomet): "Cela Jugoslavija je sada sigurno na rukama!" (Argentina - Holandija, rezultat 1 : 1 pred kraj utakmice) "Ako se utakmica završi 1 : 1, igraće se produžeci, pa ako i onda ostane nerešeno, nova utakmica će se igrati u sredu ... Jao, pa ja imam avionsku kartu za ponedeljak ... Da li će oni meni da dozvole da promenim kartu ... Kako ću ja da se vratim?" (Utakmica između Reala i Juventusa): "Tko prvi zabije gol, biti će u prednosti." (SP Italija 1990, Španija - J. Koreja): "Mičel! Treci zgoditak! Zaslužio je da mu kažemo cijelo ime. Bravo, Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Mičel!" "Bila je to utakmica sa dva poluvremena." "Dok su bile reklame, ništa nista propustili, nastavila je onako kako je i krenulo - očajno." "Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja."
|
|
|
|