|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vaša beba spava?
5.7.2011 15:56:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: coka11

Da li zamracite sobu bebi kada spava preko dana?

Ne, čak se trudim da mi prekodana spava pretežno u kolicima (u ravnoj korpi koja će nam još neko vreme biti komforna) i tad je stavim pored prozora u dnenoj sobi. Za ovo imam dva razloga: 1. žutica za koju mislim da se još nije sasvim povukla i 2. da napravimo razliku između dana i noći da kad budemo veći nema zabune kad se koliko spava i gde...

(odgovor članu coka11)
  Direktna veza do poruke: 176
5.7.2011 17:06:29   
Anoniman
Zaboravila sam da dodam da smo pored krevetića stavili radio koji je sve vreme uključen tako da se navikne da spava uz pozadinske zvukove da ne bismo morali da prestajemo da dišemo svaki put kad zaspi...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 177
5.7.2011 18:31:11   
mikica sa
Luka spava uglavnom na ledjima, ali ga okrecem i na bok. dok spava na ledjima sam glavicu okrene negdje u nebesa, podigne je i nosicem para vazduh. smijesno user posted image
najcesce po danu zaspe u ljulji i onda ga prenesem u krevetic, gdje inace spava od pocetka. samo ga mm ujutro prenese kod nasi onda uziva maza mala user posted image jedino sto mi nije jasno je to zasto se nekad desi kao da se ukoci kad ga podizem da ga ponesem user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
7.7.2011 12:10:33   
Natalie018
IZVORNA PORUKA: mikica sa

najcesce po danu zaspe u ljulji i onda ga prenesem u krevetic, 

Mikice blago tebi! Moj mali nije nikad bio ni blizu da zaspe u ljulji.. Najmirniji je u ljulji posle obroka, i kako vreme odmice on je sve nervozniji, tako da od uspavljivanja nema nista.. a kad se unervozi moram da mu pustam laganu muziku i da plesem sa njim, a u zadnje vreme sto se tice dnevnog spavanja ni ovo ne pali.. Ranije je imao 2 dnevne dremke, jednu prepodne i jednu popodne.. a u zadnje vreme mi sve teze polazi za rukom da ga uspavam u prepodnevnim casovima. Zaspe tek popodne oko 14h, uz mlekce. Nocu, na svu srecu, dobro spava! Za sad.. user posted image

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 179
7.7.2011 16:52:01   
vukosava

Ne.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 180
18.7.2011 18:22:29   
Anoniman
Mi smo ovih dana prošli kroz pakao: spava u naručju i čim je negde spustiš budi se... I ništa nam nije pomagalo dok nam pedijatar nije rekla da joj pod dušek podmetnemo debele knjige i tako podignemo uzglavlje. Kad smo podigli uzglavlje kao da smo joj dali nakotike... nema više nosanja...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 181
12.8.2011 15:38:53   
Ana RR
Mame, koliko dugo bi beba trebala da spava na boku? 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 182
12.8.2011 15:44:00   
Snelle
Ana, sve dok ju je moguće postavljati u takav položaj, tj. sve dok ne počne sama da se vrti i okreće na ledja user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 183
12.8.2011 15:44:28   
Olga75
mislis do koliko meseci ili koliko sati ?
ja sam zver okretala : jedno spavanje na jednom boku , drugo na drugom . Na ledja je nisam stavljala jer sam se plasila da se ne zagrcne a na stomak je nisam stavljala jer sam se plasila SIDS - a
tako da je mucenica spavala na boku dok nije sama pocela da se okrece

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 184
12.8.2011 15:57:31   
Ana RR
Do koliko meseci, to sam mislila. Ja mu menjam stranu za svako spavanje i uglavnom ostane tako, ali kad se probudi on se toliko pomera, mlati rukama da se skroz okrene na leđa.
I jako je čvrst, glavicu bi već mogao sam da drži, ne znam koliko je to dobro. Kad ga uzmem on se rukama odupre od mene, ispravi kičmu i vrat i gleda me.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 185
12.8.2011 18:19:43   
Sanjica26 RR
Anchi, bas se secam da sam ja isto razmisljala i pitala se. Mi je stavimo na bok i nadjemo je na ledja. Dzabe sto sam je namestala kad ona nece tako. Onda sam odustala. Namestim je tako, a sad ona ako se okrene znaci da joj tako odgovara. Stavljali smo iza nje uvijen peskir cini mi se do 3meseca. Kad je pocela samostalno da se okrece skinuli smo. To sto opisujes za svog decaka potpuno je isto takva Teodora bila. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.8.2011 18:26:25 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 186
12.8.2011 18:27:50   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Do koliko meseci, to sam mislila. Ja mu menjam stranu za svako spavanje i uglavnom ostane tako, ali kad se probudi on se toliko pomera, mlati rukama da se skroz okrene na leđa.
I jako je čvrst, glavicu bi već mogao sam da drži, ne znam koliko je to dobro. Kad ga uzmem on se rukama odupre od mene, ispravi kičmu i vrat i gleda me.

isto kao da pises o Luki user posted image ne sekiraj se, ti ga namjesti na bok a on ce sam osjetiti kad da se okrene na ledja kako mu odgovara. mogu ti reci isto sto i Olga. jedno spavanje ovako drugo onako a na stomaku jos ne spava. ispocetka se ja bojala a sad njemu jos ne pada na pamet. valjda ce uskoro user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 187
12.8.2011 18:28:20   
Ana RR
Baš je hiperaktivan, i dok jede ne miruje. Samo se vrti, migolji, hoće sam da drži flašicu i nema teorije da mu skloniš ruke user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 188
12.8.2011 18:31:05   
Verus
Ja da. Zamrace im i u vrticu.  Lepse i brze zaspi, a svakako ne spava duze od 2-2.5 sata.

Anciuser posted image
IZVORNA PORUKA: vukosava

Ne.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 189
12.8.2011 18:32:40   
Sanjica26 RR
To ti pricam.user posted image Bice ti zabavno kad malko poraste. Kao sto je nama sada. Volela bih kad bi mirno jela..noge i ruke samo rade.user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 190
12.8.2011 18:37:30   
Ana RR
A tek presvlačenje... samo što ne poleti. I obavezno me upiški, sinoć ga presvučem a on se lepo ukaki u čistu pelenu. Mi ga okupamo, taman ga lepo namackam, podignem ga da sklonim peškir i on me celu upiški user posted image danas dva puta user posted image

Direktna veza do poruke: 191
12.8.2011 18:40:10   
Sanjica26 RR
Sita sam se nasmejala, jer je i nama tako Teodora radila. Sad je oblacimo tako sto se ona okrene na stomak. Jurimo je po krevetuuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 192
12.8.2011 19:04:52   
Ana RR
Znači veselo user posted image

Direktna veza do poruke: 193
12.8.2011 20:08:23   
Crvenkapa85
ja sam ana odustala od spavanja na boku od momenta kada je poceo sam da se okrene na ledja...sta mi onda vredi,kad namesta glavu kako on hoce...kad spava preko dana na stomaku on se posle okrene na ledja....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 194
12.8.2011 20:54:08   
magnetic

A tek presvlačenje... samo što ne poleti. I obavezno me upiški, sinoć ga presvučem a on se lepo ukaki u čistu pelenu. Mi ga okupamo, taman ga lepo namackam, podignem ga da sklonim peškir i on me celu upiški user posted image danas dva puta user posted image
Zar je vec tako zivahanuser posted image
Meni je D dugo bila mirna kada je presvlacenje u pitanju.Pa do sestog meseca sigurno.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 195
12.8.2011 23:32:40   
Ana RR
On hoće da spava na boku, kako ga namestim tako spava ali kada se probudi počne da se meškolji, igra se rukama i nogama i uspe da pomeri pelenicu koja mu je urolana iza leđa.
Magnetic, ja se sva preznojim dok ga presvučem, ne mogu mu kremu namazati koliko mlatara nogicama i dok trepnem okrene se na bok. Neko obavezno mora da ga pridržava.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 196
13.8.2011 17:58:51   
Snelle

On hoće da spava na boku, kako ga namestim tako spava ali kada se probudi počne da se meškolji, igra se rukama i nogama i uspe da pomeri pelenicu koja mu je urolana iza leđa.

To je suviše slabo da bi mu držalo potporu. Uzmi neki veći peškir, kao za plažu npr. pa ga urolaj i stavi iza ledja. E to već neće moći tako lako da gurne user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 197
13.8.2011 18:03:32   
mikica sa
slazem se sa Snelle, uzmi peskir. sto cvrsce ga savij i podupri ga.

sto se tice presvlacenja, ja se i dan danas jos uvijek svaki put preznojim, vjeruj. potpuno te razumijem. Luka ima obicaj da ukoci rukicu i ne da mi da je savijem da mu navucem rukav, ja se onda pocnem naglas smijati jer mi ne preostaje nista drugo a to njega izgleda zbuni pa popusti user posted image
to da si popiskana svaki put je super. mene je moj sincina i popiskio i ukakao kad je imao proljev mukica moja, a u zadnje vrijeme sam sva izbljuckana. vremenom ces nauciti da kad pisa stoji odmah poklopis i budes u pripravnosti. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 198
30.8.2011 22:20:22   
vukosava
Pogledajte ovo, vezano je za neke podmetace za spavanje i njihovu bezbednost link

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 199
30.8.2011 22:27:15   
mikica sa
zato meni Luka spava bez jastuka a mama drezdi kraj njega kao kobac cim se okrene na stomak user posted image
znate kako se kaze, povjerenje je dobro a kontrola jos bolja hihihi

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here