Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:54:21
|
|
|
|
guppy RR
|
Meni je dunjica slatka ko šećer, pogledaj na kraju videa, u poslednjoj sekundi, kako počne da maše od sreće
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:56:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Meni je dunjica slatka ko šećer, pogledaj na kraju videa, u poslednjoj sekundi, kako počne da maše od sreće
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:58:16
|
|
|
|
guppy RR
|
Imamo par predivnih snimaka, kad se onako spontano zagrlimo, awww... to bi volela jednom da vam pokažem Baš je lepa ekipica u marketingu.
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:59:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Meni je dunjica slatka ko šećer, pogledaj na kraju videa, u poslednjoj sekundi, kako počne da maše od sreće ......videla sam je i na nekim drugim slikama (sa rr druženja)i pomislila "baš je harizmatična ova žena!" , ali iskreno poooooooojma nisam imala da je to ona! a, a da mi preimenujemo ovu temu , a ?
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 19:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Imamo par predivnih snimaka, kad se onako spontano zagrlimo, awww... to bi volela jednom da vam pokažem Baš je lepa ekipica u marketingu. zašto da ne?
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 19:11:47
|
|
|
|
gina
|
Dunja je super!