dunja RR -> RE: Dentalni tuš (8.5.2024 19:00:53)
|
Jao Peace, bukvalno sam danas isto htela da pitam na forumu! Ja sam stavila fiksnu protezu pre skoro mesec dana, za pranje zuba koristim isto najpre interdentalne četkice - dontodent sa malom drškom, roze, ili nekad sa većom drškom curaprox, ali uvek najmanju debljinu (koristila sam ih i pre fiksne proteze, za džepove), zatim koristim običnu četkicu curaprox ili curasept, i na kraju jednu solo curaprox (sa zaobljenim vrhom za protezu, i delove oko proteze), umorim se skroz dok operem zube, tako da sada jedem jednom do dva puta dnevno [sm=smiley36.gif] Elem, kada mi je dr stavljao fiksnu, rekao je da nabavim dentalni duš, spomenuo je Prizmin, i prvo je rekao bilo bi dobro da ga nabavite, pa posle nekih 10 minuta reče - obavezno nabavite, značiće vam puno i kasnije, kada skinete protezu. Ja evo još nisam stigla da odem do Prizme (iako mi je maltene preko puta zgrade, i vidim taj tuš redovno u izlogu), a iskreno, toliko troškova sam imala u poslednjih mesec dana, pa je i to jedan od razloga, što odlažem. Za sada samo detaljno čistim zube i protezu sa ove 3 četkice. Sledeće nedelje imam prvu kontrolu za protezu, i pretpostavljam da će mi zategnuti žicu, pa ću se potruditi da odem do Prizme i pogledam cene, imaću nadam se više vremena, S će biti na rekreativnoj. Javljajte molim vas iskustva :)
|
|
|
|