marketing RR -> RE: Pošalji priču: "Prvi put sa bebom na letovanju" i osvoji vredne nagrade! (19.6.2023 3:28:21)
|
Nikada nisam bila plašljiva, šta više, usuđujem da se nazovem avanturistom, ali dolaskom dece otkriješ i druge strane svoje ličnosti. Kod mene sve mora biti isplanirano u minut, rutina se mora poštovati u svim mogućim uslovima, budni prozori, gramaže, gnjavaže… Hajde da razumem to kod nekoga ko je postao roditelj prvi put, ali ja nisam! Zato, kada su gospodin suprug, poštovani roditelji i starije mladunče smislili da bismo mogli otići na more, mislim da sam pretrpela barem 6 srčanih udara, 3 napada panike i barem jedan kvalitetan napad histerije. Na more sa bebom od 7 meseci?! Pu, pu, naopako! No, kud sva familija, tu i blesava mama. Pakovala sam nas kao da migriramo u tropske predele i Severni pol istovremeno, a ne da idemo na 10 dana u Igalo. Sve ja znam, i da ima i tamo da se kupe pelene i kašice i apoteke, ali ne lezi vraže, šta ako se baš desi nešto strašno i nijedna prodavnica ne radi! PROČITAJ CELU PRIČU...
|
|
|
|