Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 30.10.2023 11:56:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ajde molim te,ako imas neki ok recept za kifllice,a da nema cekanja da testo nareste,prosledi mi. Moze i u pp. Dok mi je dosadno na poslu,pa odstampam pa da pravim veceras. Ne verujem vise receptima sa googl-a,sve sto pravim,bude polovicno. Uvek mi nesto nedostaje.
|
|
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 30.10.2023 11:59:23
|
|
|
|
flamingos
|
Pitaš Dunju ili mene?
|
|
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 19.5.2024 17:26:06
|
|
|
|
dunja RR
|
U poslednje vreme mm ovo pravi uglavnom, i to bar jednom nedeljno. Upravo je izrada u toku, da sačeka starije dete kada se vrati sa rekreativne (večeras), jer nema ničeg što on više vole od alervopite
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 19.5.2024 17:38:18
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,često je spremam.Svi je volimo.
|
|
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 23.5.2024 8:43:42
|
|
|
|
Duškić
|
Mogla bi sad za dorucak da zamirise..
|
|
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 6.10.2024 10:35:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod nas jutros miriše, deca tražila
|
|
RE: ALEVROPITA ili GRČKA FOKAČA 6.10.2024 11:33:22
|
|
|
|
flamingos
|
Često je spremam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?