mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/21 (16.6.2021 10:50:44)
|
Pozdrav svima. Nocas je bilo bolje, probudila se samo jednom ali nije plakala. Valjda je i nju sustigao umor, to budjenje traje vec mesec dana sigurno. Ja stalno prevrcem po glavi da li se necim optereti... Ali citav dan je vesela i nasmejana, cak ja ni ne vicem vise stvarno, ceo dan nam je lepa atmosfera i ispunjeni dani. Isto sam pomislila da nije od toga sto gleda na tf, mada stvarno bas retko gleda, ali smo o da i to skroz ukinuli vec jedno 10tak dana sigurno. Samo ujutru kad se probudi pogleda 2-3 crtaca na Nick Jr, to je za ceo dan. Nadam se da ce prestati... Negde sam procitala da to, takodje, moze da bude faza kada rastu... Kao kad se neka deca zale da ih boli stomak ili glava. Videcemo. Inace, kod mame se sad opet pojavio pad hemoglobina i gvozdja. Morace opet na kolonoskopiju. Kardiolog bi sto pre da se uradi, a gastroenterolog kaze da ne treba da se zuri... Opet ce morati da ide na transfuziju. Tako da se vrtimo u krug, nikako vec jednom da se zavrsi taj zdravstveni atak na nju.
|
|
|
|