lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/21 [chat] (1.4.2021 14:47:52)
|
Milena moguce da ti bude gotovo onda sutra ili pre ce biti u ponedeljak. U prosloj trudnoci im je trebalo nekih 9-10 dana i zvali su me nesto kasno uvece. Tipa u 22h. I jos se covek izvinjava sto kasno zove. Mislim se ja u sebi, batali izvinjavanje (sve i da si me probudio u pola noci) i reci ti meni je l’ sve ok 🤣Ali da, tada su rekli 5-7 radnih dana. Nadala sam se da ce biti u cetvrtak/petak, jer sam vadila, cini mi se u sredu. Na kraju me uhvatio vikend i bilo je tek u onaj tamo ponedeljak. Rogove sam dobila. Ovaj put sam radila drugi test, neki biosave qualified i bili su ekspresni, ali stvarno. Zvali su me posle nepunih 7 dana. Mislim da sam u utorak dala krv (uvece, zbog fraksiparina), znaci oni su to tek u sredu poslali, a zvali vec u ponedeljak. Bila sam ubedjena da me zovu da kazu da uzorak nije kako treba i da moram ponovo da vadim. Inace, smirujem se polako.Pokacila sam se ponovo sa muzem. Bukvalno mi 3 dana pije krv zbog iste stvari. Ja razumem da je i on pod tenzijom jer je dosta stvari koje inace delimo ili ja obavljam, palo na njega. Ali on ne razume da sam ja pod konstantom tenzijom, oko svega. Ova trudnoca nije horor kao prethodna i javljaju se samo neki sitniji problemi, ali se ja svako jutro budim sa istim strahom vec 6 meseci - pipam ves i zagledam carsav cim se probudim.Postalo mi je lakse od kad sam usla u neku sigurnu zonu, ali to i dalje ne znaci da se ne borim sa svim strahovima koji su mi silom prilika nametnuti prosli put. To sto ne pustam (uglavnom) da izadje na videlo je vec druga prica.
|
|
|
|