dunja RR
|
Fil, trnjenje se smanjilo, ponekada se javi ali kraće traje.Dr me još nije skinuo sa lekova za pritisak, ne znam kada će. M ima super krvnu sliku, dibar gemoglobin, problem je što Sava iz vrtića donosi boleštine, puno je dira ruka,a trpa joj usta razne igračke čim okrenemo leđa. Zapravo, onu prošlu njenu prehladu izgleda da nismo ni lepo zalečili, ispade da nije bila adekvatna terapija. Njoj enkako sve ode na grlo odmah. Ovaj put je kašalj krenuo kod nje bukvalno odjednom, iz izdravog deteta, uveče oko 8, Ujutru uradili krvnu sliku,m kada ono leukiciti opet veliki, preko 19., i odmah sinacilin. A sekunde nije imala T. Imala je puno šlajma, pa jedan dan nije lepo ejla, ali sada je ok, klopa fino. I vesela je, staje na noge, ustaje baš puno, počela je da đuska uz muziku, smešna je skroz, ima neki muv kao velika čim čuje muziku. Tašuna. Razume dosta, recimo kada je hranimo nekada stisne zube, i kada mi kažemo voda? ona otvori usta. Brblja puno, ali nema još zubaa :) Pije iz čaše, ma super je ovako, vesela beba, vodli da sisa puno i dalje. samo da joj S ne donosi eto bolesti. Znači mogla bih koprivu ovu? Iako je stajala u frižideru, domaća je ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.12.2019 19:53:28 >