Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ja sam sokirana a vi? 6.12.2011 13:17:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam postavila zbog Tinske nego zbog ovog nesuvislog "ja tebe vojvodo ti mene serdaru" uz "doktoriram novinarstvo" i ceo paket nebuloza koji sa već poznatim stanjem na našim privatnim univerzitetima čini onu njuzovu sliku mogućom...
|
|
|
|
RE: Ja sam sokirana a vi? 6.12.2011 16:22:43
|
|
|
|
Olga75
|
evo ga KLIK , zena je dr mr fr
|
|
RE: Ja sam sokirana a vi? 6.12.2011 17:14:02
|
|
|
|
liliana
|
Ljudi, šta se čudite? Mene, bre, više ništa ne može da iznenadi!!! Ovo je Srbija. Srbija u kojoj svaka šuša , pred izbore, dobije univerzitetsku diplomu, pa je DIPL. ovo ili ono, svaka pevaljka je isto Dipl. pred novi "projekat", svako kome nešto treba ispred nečega ili uoči nečega, postane Dipl, Dr, Mr i tome sl... A vi (tj. MI )što ste se mučili i učili da bi postali to Dipl, Dr, Mr, e, lepo se terajte u Kr, jer ste (smo) bili budale koje imaju cilj i stavljaju nešto više u prvi plan , imaju više ciljeve i smatraju da je uspeh i moć nešto što se stiče zvanjem iz znanja, a ne zvanjem iz neznanja!!!
< Poruku je uredio liliana -- 6.12.2011 17:16:09 >
|
|
RE: Ja sam sokirana a vi? 6.12.2011 21:12:44
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Nisam postavila zbog Tinske nego zbog ovog nesuvislog "ja tebe vojvodo ti mene serdaru" uz "doktoriram novinarstvo" i ceo paket nebuloza koji sa već poznatim stanjem na našim privatnim univerzitetima čini onu njuzovu sliku mogućom... Jake su totalno, stvarno dva unikata. Prosto neverovatne IZVORNA PORUKA: Olga RR evo ga KLIK , zena je dr mr fr Znaci nije shala liliana: eh kad bi moglo na vizitke da se uz to Dr Mr brrr da stavi lokacija faksa, a ovako nema nikakve vrednosti... Mada ko treba da zna, znace sigurno
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?