RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 7:11:48)

Dobro jutro.
Ivanka postaces vrsna kuvarica hehe...Von kad nece nece ne vredi ni fino ni grubo. P sam drzala od 2 do 4 na po 15 min. Dorucak obavljen. Spremanje za vrtic. Danas ce biti laksi dan. Samo jedan cas imam. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 7:48:23)

Jutro. Ja ustala gladna....danima ne jedem kako treba ...i dalje me zeza zeludac , od onog stomacnog....
Tako da...pravim palentu sad sebi

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 8:34:49)

Dobro jutro.
Kako su decica?
Ja odoh da se spremam da zavrsavam sta imam oko ovog posla. I da neke papire podignem za sestru.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 8:42:56)

Dobro jutro, valjda.
Toliko se budila cele noci da mislim da nisam ni spavala.
Izes taj mesec u skorpiji pa odlepicemo do 14.februara svi 😂
Ivanka, tvoj post me je bas nasmejao 😊

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 9:18:40)

Dobro jutro!
Mama Jo, da li je zubići muče, pa se zato budi?
Kako su ostala dečica danas?
Ivana, želim ti da nađeš što pre bolji posao. Neki od kog ne stradaju uši ☺
Ja sinoć izašla po prvi put za ove dve i po godine (onu jednu svadbu na koju nisam ni želela da idem ne računam). Baš mi je prijalo, iako sam spavala samo pet sati, puna sam neke pozitivne energije. Naravno, sveki je počela da zvoca čim je došla kod nas a nastavila kad smo stigli kući, iako je mm lepo pitao još pre 15 dana hoće li moći da čuva M. To mi je malo pokvarilo raspoloženje, ali vrlo malo 😁

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 9:21:52)

Milena, pa bravo [sm=bravo.gif] pusti svekrvu, bas te briga! Drago mi je da si se lepo provela.
Hvala ti za ovaj posao i uši 😂 bice bolje, naci cu ja nesto, znam.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 9:32:35)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ivanka,probala i lepo,on je nekad na off kad ima nekog,pogotovo mama kad mu je tu.Necete verovati,puna sudopera,ovaj mali se ispovracao,slajm,ne znam gde cu pre,a sveki gleda film..uredno je sve mene sacekalo. Rekla sam i prosli put,necu se nervirati,ali ne vredi..

Von, da te posavetuje ova stara zena 😊 Sudovi u sudoperi, ti skuvas kafu pa lepo sednes,, popijes i udjes u zen fazu 😊Idosmo kod lekara, nastavak terapije kao i do sad, dr se cudi kako nema temperaturu a vlada grip... Mislim se ja ovo dete je cudno od rodjenja nego ti zeno ne znas, prvi put je vidi, pa i potpisasmo za odabranog skolskog lekara, i to resismo da ne lutamo vise. Nema bocke vise, joj srece, o skakanja po ordinaciji. U cetvrtak na kontrolu pa na raspust konacno Pijem kafu iz rasparne soljice, jedem ostatke pizze i cekam 10h da krenem na posao

mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 9:37:26)

Milena sjajno, bas znaci tako kad se malo izadje! A sta sveki, zvoca zbog toga sto je trebala da cuva M? Ma mani je, proslo je, ti si se lepo provela.
Mislim da je nesto slicno i meni potrebno ☺

Joj posao, ja ne znam ni sta da kazem, neki dog.sa mm je da aacekamo jos ovog proleca i leta, pa tamo krajem leta da se bacimo na moj posao, mene tako to muci, ne znam ni sama sta da kazem.
Ivana, jesi ti u fazi trazenja?

Ivanka [sm=smiley36.gif] svidjaju mi se tvoji saveti, mislim da cu probati i ja da ih realizujem 👍

M- zubi su sigurno jer joj izlaze dvojke vec neko vreme, jedna cetvorka joj izasla i ostale joj nabubrile najstrasnije. Vec 10tak dana bas lose spava, i preko dana i noc.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 9:42:03)

Ivanka,ucim,ucim..veruj mi. Inace odose zivci.. neverovatno je,kad mu dodje mama u fazonu je imas pomoc ja sam sad na off..a ona žena u zenu😁😁pobegla od svoje kucr gde sluzi njih 4oro,velikih.i kako ja njoj da kazem operite sudove😏Milena,neka ste se lepo proveli!Ja bi trebalo danas u bioskop sa kumom,ako mm dodje na vreme sa posla,jer M nece da ostaje sa sveki 

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 10:00:22)

Mama ho mislim d aje svakoj od nas nesto slicno potrebno 😂 Kazem sinoc muzu kad bih mogla negdje sama otici na vikend ni trunku grize savhesti ne bih osjecala sto ih ostavljam same 😁
Dora je se cijelu noc vrtila i budila.Jutros nazvala doktora da vidim dal da je odvedem i on ne radi.Tako cekam do sutra da vidim sta ce biti.
Ivana i ja navijam da sto prije ispadne neki poslic.
Milena pusti svekrvu nek gundja,to joj i jest posao 😂

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 10:22:33)

Ivanka, saveti su ti zlata vredni 😀
Emice, je l'' još ima povišenu temperaturu?
Mama Jo, gunđa jer mi idemo u provod a babu dovlačimo da noću čuva dete 😁 A sama pristala, niko je nije primoravao. Mislim, i ja bih više volela da smo M odveli kod nje, ali ona tamo još nikad nije prespavala, jednostavno neće. A i onako je to jednom za ove dve i po godine, tri sata ukupno, ne vidim da je baš toliko strašno. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 10:36:26)

Hej devojke!
Milena, super za izlazak!
Ivana, i ja kažem, ti zaslužuješ bolji posao i od srca želim da ga nađeš!
Ustali smo u 10. Nikako nisam friendly sa tim, što bi se reklo, ali odmorim se. D počeo dosta da kašlje :(. U vrtiću je, mora danas, pa ću videti. Oće li proći ovo više????

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 11:26:00)

Milena nema stalno,jutros je bila 38.4.Kad popije sirup onda 7-8 sati nema vise.Zato mislim da je virus.Da je upala neka nesto bi je bolilo i imala bi cesce T

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 11:38:07)

IZVORNA PORUKA: Milena18

Dobro jutro!
Mama Jo, da li je zubići muče, pa se zato budi?
Kako su ostala dečica danas?
Ivana, želim ti da nađeš što pre bolji posao. Neki od kog ne stradaju uši ☺
Ja sinoć izašla po prvi put za ove dve i po godine (onu jednu svadbu na koju nisam ni želela da idem ne računam). Baš mi je prijalo, iako sam spavala samo pet sati, puna sam neke pozitivne energije. Naravno, sveki je počela da zvoca čim je došla kod nas a nastavila kad smo stigli kući, iako je mm lepo pitao još pre 15 dana hoće li moći da čuva M. To mi je malo pokvarilo raspoloženje, ali vrlo malo 😁

Milena, kod nas je to normalno. Mi svratimo na kafu i ostavimo ih , kad dodjemo odmah jos na vrata nismo usli: "Dobro ste se setili " ...itd.
Opusteno..

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 11:48:41)

A meni se tako ide negde...
Zamislila sam da odem u neku brvnaricu. Pa i bez struje....

Merih se malo pre 2kg sam smrsala od ovog virusa. Eto nesto i pozitivno u virusu [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 12:01:08)

Maraj, baš kažem mm kako mi se negde putuje. Barem na vikend. Čisto da nisam kod kuće.

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 13:55:56)

Bas neko bljak vreme...

I meni jutros M nesto kasljao dosta...stavila mu Sinomarin u nos,popio toplo mleko...A ja vodim T kasnije kod dr na redovan pregled i vakcinu...iako joj se malo cuje u nosu kad dise,ustvari kad spava...videcu jos sa dr.Maraj,super za 2kg 😉 Ivana,iskreno se nadam da ces naci neki bolji posao!

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 14:55:58)

Evo i mene u karantinu! Sada smo potpuni! 😥Imam povisenu T i grlo me otkida. Jutros odmah isla kod dr i ona mi dala uput za bris. Dok mi stigne rezultat mogu i da odapnem. Bar sam najgore prosla, presisala sam 37.2. Salu na stranu, J mi samo jos veceras pije sirup i posle je bez zastite. Rekla sam joj da mi treba samo zbog dece, da je izasao iz bolnice, pio jak ab,...kao da ga pijem svakog dana pa ne moze da mi da. A meni je grlo slaba tacka, kada ovako krene ide sve do potpunog otoka. Posle se cude kako izgledam.🤬

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:18:18)

Jao Smeško, a baš sam se pitala kakvi ste :( trebala si da odeš privatno da uradiš onaj brzi test na streptokoke.

mati -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:22:08)

Zdravo zene... Virusi i dalje aktuelni.
Ja juce vadila ks, ispade da je ovaj moj skoro pa dvomesecni kasalj alergijski. Opet me nakljukali tabletama i videcemo da li ce imati efekta.
A dup..nce sto me boli od longacefa, ne mogu ni ko covek da legnem.
Ivanka, dugooooo te nije bilo.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:22:36)

Dobar dan mame. Moj je isto jutros nesto bio topao, ali sam mu dala malo rufena i odvela ga u vrtic.
Zvala vaspitacicu, merila mu je temperaturu, nema, pobrisao je sve za rucak sto je bilo, tako da opusteno.
Zelim svima da budete dobro, jer ovo je ljudi bez veze, kod mene je na poslu haos, samo od promene vremena.

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:43:56)

Anci, ja i ne znam za taj test.😂

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:52:15)

Dobar dan. Ja ne znam gde udaram.
Nocas smo lose spavali. S se cele noci budila i odlazila u kupatilo. Plasi se da se ne upiski, jer se pre neko vece upiskila. Ustao mm, ustala ja da je tesimo. Ustala na kraju T. I posle toga je zaspala. Jutros sam sibnula na posao. Mislim da više nista nemam da kucam u onaj elektronski. Povraca mi se od njega. A vidim i kolegama. Kako sam stigla nisam ustala sa stola i lap topa. Inace sam se ukocila. Ne mogu glavu da okrenem.
Moji sad spavaju, a ja odoh da se refresujem tusiranjem. [sm=smiley36.gif]
T je živnula od AB. Sofija slinavi, ali cuvamo je.

Smesko, drži se.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:56:04)

IZVORNA PORUKA: smeško

Anci, ja i ne znam za taj test.😂

Eto sad znaš [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 15:58:03)

Srecica mala. Neka joj je bolje samo. [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>