|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Želim abortus
3.2.2010 10:15:51   
Dora
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
3.2.2010 10:23:03   
Anoniman
Mani se ženo, šta se nerviraš od ranog jutra. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 277
3.2.2010 10:32:48   
Mari86
imam jednu pozanincu koja je isla tri puta na abortus,za tri puta ja znam...
Njen momak je moj blizak prijatelj...
Kada sam ih pitala zasto Boze sad opet...ona mi je rekla eto oni se opuste pa se desi...user posted image user posted image
Jako je bilo strasno kada sam shvatila da je njima to preslo i naviku i normalnu stvar...
I svaki njen abortus je mene boleo,zato sto oni mogu da imaju dete,imaju mogucnosti da ona rodi,odrasi su ljudi,
on 27 a ona 25...user posted image    a ja ga tako silno zelim i ne mogu da ga imam user posted image user posted image user posted image
Ali u svakom slucaju sam za mogucnost izbora user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
3.2.2010 11:03:35   
minavb
IZVORNA PORUKA: Mari86

Kada sam ih pitala zasto Boze sad opet...ona mi je rekla eto oni se opuste pa se desi...user posted image user posted image

Mari, reci im da ako se vec opuste, mogu da kupe Postinor ili ti tabletu za dan posle, i da izbegnu abortus.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 279
3.2.2010 11:04:41   
Mari86
IZVORNA PORUKA: minavb

Mari, reci im da ako se vec opuste, mogu da kupe Postinor ili ti tabletu za dan posle, i da izbegnu abortus.

Ne znam sta da kazem...mene to toliko pogodi da ja ostanem nema...
i sada kada ovo pisem..suze mi idu na oci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 280
3.2.2010 11:05:09   
Rivana

Jako je bilo strasno kada sam shvatila da je njima to preslo i naviku i normalnu stvar...
I svaki njen abortus je mene boleo,zato sto oni mogu da imaju dete,imaju mogucnosti da ona rodi,odrasi su ljudi,
on 27 a ona 25...user posted image    a ja ga tako silno zelim i ne mogu da ga imam user posted image user posted image user posted image
Ali u svakom slucaju sam za mogucnost izbora user posted image

A jel ona cula za kontracepcijuuser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 281
3.2.2010 11:06:34   
minavb
Verujem, mogli bi bar da te postede tih prica ako te to toliko potresa. Ozbiljno, reci im za tabletu koja sprecava zacece. Malo kosta a izbegnu abortuse. 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 282
3.2.2010 11:09:44   
Mari86
Pa ja ne znam...sigurno je cula ko to jos nije cuo..ne znam sta da vam kazem...user posted image
Ja ne reagujem pred njom tako da ona vidi koliko me potrese sve to...moje jade delim samo sa vama i najboljom drugaricom..user posted image user posted image

Ja sam njenom momku rekla za kontracepciju,on mi kaze znam,znam..a opet nista ne urade..user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 283
3.2.2010 11:12:39   
Dora

Pa ja ne znam...sigurno je cula ko to jos nije cuo..ne znam sta da vam kazem...user posted image
Ja ne reagujem pred njom tako da ona vidi koliko me potrese sve to...moje jade delim samo sa vama i najboljom drugaricom..user posted image user posted image

Ja sam njenom momku rekla za kontracepciju,on mi kaze znam,znam..a opet nista ne urade..user posted image

Ma, ko ih šiša, nemoj s njima više o tome. Nisu mala deca, jednom neodgovorni- uvek neodgovorni! Što ti da misliš o njima i njihovoj gluposti.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 284
3.2.2010 11:15:50   
Mari86
Pa oni mi sami kazu,ja ne pitam user posted image
A nije da mislim o tome,nego me pogodi..pa etouser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 285
3.2.2010 11:37:31   
Dora

Pa oni mi sami kazu,ja ne pitam user posted image
A nije da mislim o tome,nego me pogodi..pa etouser posted image

Bogami, ja bih im očitala, bilo bi ih blam više to da mi pomenu. Užasno, umesto da ćute oni ti pričaju o tome...Ja mislim da takve stvari baš i nisu za ćaskanje uz kaficuuser posted image Svakakvih ljudi ima...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 286
3.2.2010 11:43:30   
LillyT
Mari, a da ti njima lepo kazes, mozda ljudi i ne razumeju da tebe to pogadja. Ne treba odmah udariti po njima, jednostavno neki ljudi ne razumeju da drugi imaju probleme (i ja nisam verovala da se njih toliko muci, pa mislim da me ne treba spaliti zbog toga). 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 287
3.2.2010 11:46:35   
Mari86
Ma nisam ja njih sada napala ili nesto..samo sam napisala da mi je zao i da me to pogadja..
Zao mi je te bebe..nista vise..
Jer se ja toliko mucim pa se pitam ponekad gde je pravda..user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 288
3.2.2010 11:54:49   
LillyT
Pravda, to ne postoji, tako da nemoj misliti o pravdi. Lepo i kulturno reci da te to pogadja i neka razmisle malo o svemu tome. Ili predlozi pilulu i zavrsi agoniju.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 289
3.2.2010 11:56:12   
Mari86
Ma necu ja njih da savetujem,pa stariji su oboje od mene..user posted image
Neka rade sta hoce...i onako kako misle da je z anjih pametno...user posted image user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 290
3.2.2010 12:01:58   
Iva979
Mari, sad sam procitala priču.
Ja bi ih samo pitala u kom veku živite? Pa danas postoji toliko vrsta kontracepcije, idite u korak sa vremenom...
Razmisljaju li ti ljudi o svojim postupcima uopste? user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 291
3.2.2010 12:07:46   
slackaa
i ja sam sada procitala....
Nemogu da verujem da postoje takvi ljudi user posted image
mozda se nekome nekada 'desi' ali njima je to preslo u naviku....
STRASNO

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 292
3.2.2010 12:10:50   
Iva979
Mogu da razumem da se nekome sa 16,17,18 godina "desi" user posted image
Ali konjima od 26,27...  to stvarno ne razumem!?! user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 293
3.2.2010 12:10:58   
bebironcic
Mari ne opterecuj se njima.Sigurno ti tesko pada,a kome i ne bi kada cuje tako kako se pojedini igraju sa malim zivotima dok bi drugi dali sve na svetu da imaju svojuuser posted image .Kada krenu sa pricom na tu temu ti ih prekini,zapocni sa pricom o necem drugom,ili im jednostavno reci da ti smeta!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 294
3.2.2010 12:13:55   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Iva979

e,moja iva...mislim da to nema veze sa godinama vec sa mozgom!moja strina,koja je starija od mene 10-ak god. je bila na abortus...ne zna ni ona koliko puta,stric i ona brojali do 10 i tu stali sa brojanjem!znam da je jednom moj stric kroz salu rekao da su do sada za te pare mogli strini da kupe extra bundu!i da li su to normalne osobe?????po meni nisu!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 295
3.2.2010 12:15:17   
slackaa
Ivo,vidis da se oni ljudi OPUSTILI,njima bi bilo cudno da im se ne 'desi'
Ali stvarno,nemogu da verujem da se ljudi tako igraju sa necijim zivotima.....user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 296
3.2.2010 12:19:18   
Iva979
IZVORNA PORUKA: slackaa

Ivo,vidis da se oni ljudi OPUSTILI,njima bi bilo cudno da im se ne 'desi'
Ali stvarno,nemogu da verujem da se ljudi tako igraju sa necijim zivotima.....user posted image

To je naravno ono najgore, najvaznije je da se mi opustimo briga nas sta ce biti! Grozno...
Dobro se Mari suzdrzava da nista ne kaze, meni bi jezik bio brzi od pameti!

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 297
3.2.2010 12:53:24   
Mari86
Pa ne znam...ja posle pobesnim..na sve zivo..ali u tom trenutku ostanem nema..
a inace sam jezicara teska,ali to je stvarno uzasno...
I najstrasnije je to sto kazete,oni su odrasli ljudi,mogli bi da odgajaju to dete...nego eto..
zgleda da im je jos uvek draze da idu u lude provode i da se opijaju i svasta jos ,da ne pricam user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 298
3.2.2010 12:59:17   
Iva979
IZVORNA PORUKA: bebironcic

IZVORNA PORUKA: Iva979

e,moja iva...mislim da to nema veze sa godinama vec sa mozgom!moja strina,koja je starija od mene 10-ak god. je bila na abortus...ne zna ni ona koliko puta,stric i ona brojali do 10 i tu stali sa brojanjem!znam da je jednom moj stric kroz salu rekao da su do sada za te pare mogli strini da kupe extra bundu!i da li su to normalne osobe?????po meni nisu!

Boze, pa ti ljudi nisu normalni! Ja da sam lekar, ja bi ih posle toliko puta samo isterala iz ordinacije!  
Njima je bitno sta su mogli da kupe a ne sto su uskratili tolike živote tek onako jer im se omaklo! ufff, sto sam sada pobesnela! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 299
3.2.2010 13:03:17   
Anoniman
Meni je drugarica neki dan rekla da je trudna....ali da verovatno nece zadrzati trudnocu...poshto su blizanci...a ona vetj ima jedno dete...pa kao puno joj je to... user posted image   Totalno je pala u mojim ochima user posted image

(odgovor članu Iva979)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here