Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.2.2022 7:58:08)
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Razumem, Ivanka. A šta raditi kad neko ne traži, ali ti na druge načine stavlja do znanja da od tebe očekuje da radiš nešto umesto njega? Jednostavno te nekim izjavama i ponašanjem stavi u takvu situaciju da nemaš kud. Nije ovo pitanje za tebe, samo razmišljam i nerviram se 😁 Iskreno, ja bih mogla u ovoj temi da pišem svakog dana i to me već brine. E zbog tih tihih zahteva sam luuuudela. Ne zbog njih nego zbog sebe budale koja umesto da iskulira, da se pravi luda, ponudi svoju pomoc ili jednostavno bez reci uradi to i to. Juce sam bila u takvoj situaciji. Drugarica me zove da mi kaze kako ne moze nikako da nadje nekogq da drzi cerki casove engleskog. I prica i prica kako nema niko, niko ne moze, nemaju vremena. Iskulirah. A mozak mi kaze "ponudi se ponudi se ponudi se*. Nisam ga poslusala i iskulirah a drugarica na kraju ucuta i promeni temu. Znaci, kuliraj. Za spas sopstvenog mira, kuliraj. Majka ti kuka kako joj treba novi televizor i kuka i kuka i kuka, kuliraj. Niti kupuj novi, niti se nudi. Ako ti prebace da su nesto ocekivali od tebe a da nisu trazili, napravise luda i nevesta isto kao i oni "nisam znala da treba, nisam razumela da je to moj posao...". Veruj mi da posle prvog odbijanja sve bude lakse.
|
|
|
|