mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (2.4.2021 22:05:56)
|
Ne znam gde da pišem. Danas se mladji M vratio sam iz škole. Ali priča počinje ovako: kopaju dvorište već par nedelja neke cevi sprovode i samo su izdali obaveštenje da će biti radova. Da ne pričam kako je bager vitlao napred - nazad onom kašikom u sred preseka smene. Danas bez obaveštenja sva deca su puštena na glavni ulaz, a roditelji, babe, dede, tetke, stigne čekali na ulazu iz dvorišta, za djake, kao i svakog dana. Svi izašli majka moja i od druga majka čekaju i čekaju, njih nema. Roditelji se rasturili pojedini. Deda neki hvata se za glavu, treba da uzme unuka i još neko dete. Nema obojice.. Ove dve moje trče oko škole i traže, ljudi se sreću unaokolo, svi zbunjeni, traže decu... Majka se set_ila da pozove starijeg M jer mladji ne nosi tel, i bas u tom trenutku mali ušao na vrata. Dok ona baulja oko i u školi. Učiteljica sišla pa se penala. Majka moja je poludela. Ja sam joj se ljutila što se raspravljala, al i ja sam na nju... Pa one pokupile neko dete pa ga vracale sa njima, i ono jasno čekalo. Reko kako neko nije pozvao televiziju da vidi narod kako škola gubi decu. Ej zaključak im njihov ulaz i sve ih izveli na glavni, bez da ikoga obaveste. A to su sve mladji razredni.
|
|
|
|