Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:39:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja izbegavam zbog mm i mene da kombinujem meso i krompir, ali naravno kad ostanem bez ideje bude meso i krompir Evo posla mi voda na usta. Jos par dana do kraja posta i da omastim brke.
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 16:24:31
|
|
|
|
Maraj
|
Pa kao ne ide. Kao sto ne idu hleb i meso...ali kako.... kako ne pojesti sniclu i pire? Ili sarmu u kojoj je pirinac i meso?!?!
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 18:16:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pa kao ne ide. Kao sto ne idu hleb i meso...ali kako.... kako ne pojesti sniclu i pire? Ili sarmu u kojoj je pirinac i meso?!?! Jeste, kako ne pojesti??
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 18:29:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Muska??? Piletina i krompir? Krmenadlice i krompir....snicle i pire...ihhh znam da.ne bi kao trebalo al nema nista lepse!
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 19:57:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja uz sve jedem krompir.U bukvalnom smislu te reci.Navika je cudo a i ne trudim se da se odviknem od toga.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 5.11.2023 7:53:49
|
|
|
|
flamingos
|
Meni je to odlična kombinacija-kompletan ručak.Neka salatica uz to i milina.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 5.11.2023 21:45:51
|
|
|
|
nata11
|
O da 🙂
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 5.11.2023 22:15:47
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 O da 🙂 Nato.❤Vidiš kako je lepo kada podignem temu.❤
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 6.11.2023 13:37:45
|
|
|
|
Srecko47E
|
Retko kad jedemo krompir uz meso. Radije ubacim prilog-povrce+zitarice,da nije krompir.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 6.11.2023 13:39:19
|
|
|
|
flamingos
|
Za nas je krompir odličan baš u kombinaciji sa mesom.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 6.11.2023 13:44:07
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da ,procitala sam to iznad. -ko nije probao,moze da ubaci zitarice sa raznim povrcem uz soja sos. Lepo zameni. Krompir i meso,meni licno tesko padnu. Volimo iz rerne krompir sa krmenadlama,to mi je jelo detinjstva,bukvalno. Pomfrit po difoltu moze uz sve!
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 6.11.2023 20:04:49
|
|
|
|
flamingos
|
Ispod i ne možeš da pročitaš,logički.Krompir na sve načine i uz sve vrste mesa kod nas dolazi u obzir.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:26:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala sto si ponovila treci put. Drago mi je da neko toliko voli krompir. Volimo i mi, da ponovim da apsolviramo napisano.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:34:35
|
|
|
|
flamingos
|
Ako,baš mi je drago.Mnogo štošta se ponavlja...
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:36:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se. Tu su admini,vide oni sve,srede. Na nama je da se trudimo da im ne pravimo posao. Elem,apropo teme,meni ranije nije smetalo kada jedem krompir+meso,sto zaista obozavam,pogotovo iz rerne,ali poslednje dve godine...Nadujem se kao zaba.Bude mi tesko
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:39:09
|
|
|
|
flamingos
|
To je drugo ako ti smeta.Nama baš prija.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:44:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Izbegavam,jer nije najbolji izbor za kombinovanje. Pocela samda postujem smernice od gastro i nutri, od kako smo usli u pricu sa detetom. Hvala im. Za neke namirnice nisam ni znala da nisu okza kombinovanje i koliko mogu biti teske za stomak. Izmedju ostalog meso+krompir. ...bilo kako bilo,omiljen brzinskirucak.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:46:59
|
|
|
|
flamingos
|
Sve to stoji.Nije dobra kimbinacija za zdravlje.Bogu hvala svi smo zdravi te možemo meso+krompir.Naravno,ne svakodnevno.
< Poruku je uredio Ana RR -- 7.11.2023 9:51:45 >
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 7.11.2023 9:49:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bitan je balans i umerenost. Ja bih evo,sad jela krompir ispod saca i pecenje. Joj!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?