RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 11:30:42)

IZVORNA PORUKA: mila83

Moji su voleli i posudje da vade i igraju se sa njim,pogotovo sin,i sad voli da se petlja po kuhinji kada kuvam,kuvar moj mali [sm=smiley36.gif] imam fotku i kako sedi u velikoj serpi u kojoj kuvam pekmez..ma slikala sam sta sam stigla[sm=smiley36.gif]

I moj Aki voli da otvara sudoperu i vadi plasticne vanglice posto ih tu drzim,da se igra...Ja kao pocnem da vicem na njega a on napravi krug i ponovo se nabije u sudoperu....[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 11:40:43)

A to izgleda sve mame drze plasticne vanglice ispod sudopere [sm=jezicek.gif] Bibi [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 11:59:30)

Daaaaaaaaaaaa, izgleda. Sto se razbacivanja stvari po kuci tice, ja, mame, mislim da smo mi maheri, izvinite! :) Najvise voli da sve stolicice, taburee i slicno dovuce ispred tv-a da sve lutke gledaju crtani, a svaka od tih lutaka zna da se "upiski" bas dok gleda crtani i onda je to razvlacenje deset pelena, deset prostirki...dok se presvuce svaka beba. Neka hoce da "piski" u wc-u, neka na nosu... haos, to je zbrka i trka na sve strane :) Vanglice, tanjire, serpice redovno dolaze na red!

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 12:57:16)

IZVORNA PORUKA: mila83

A to izgleda sve mame drze plasticne vanglice ispod sudopere [sm=jezicek.gif] Bibi [sm=smiley1.gif]

Sta znam Mila mozda neka ima posebnu prostoriju gde drzi posudje[sm=smiley36.gif] ...
Ovo moram podeliti sa vama,malo pre se Aki nabio ispod stocica,tacnije zaglavio se u njemu umrla sam od smeha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Pokazala sam mu kako da se iscupa kad on ponovo isto,nabi se covek i sam izidje...[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 13:22:34)

Ista stvar Tekilice i kod nas,moji su vec stariji,ali i dalje vole te igre.Sada se igraju vrtica,poslazu sve plisane igracke i lutke koje imaju i onda se igraju ,sve aktivnosti po redu.Onda obavezno nekome od njihove dece bude i rodjendan, prave tortu, pakuju poklone...a mm i ja uvek dobijemo i pozivnice za slavlje [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 15:31:23)

Sad se setih kako je moja sestricina cupala travu, maslacak itd i kuvala nam rucak [sm=smiley36.gif] a od blata cokoladnu tortu[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 15:52:05)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Sad se setih kako je moja sestricina cupala travu, maslacak itd i kuvala nam rucak [sm=smiley36.gif] a od blata cokoladnu tortu[sm=smiley36.gif]

ME.pa ko to nije radio kada je bio mali ? [sm=smiley36.gif] mislim da to sva deca vole,jos kad im das nekih starih sudova i escajga,igri nikad kraja,posle kupanje..od trepavica do peta [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 16:13:02)

Moji to nisu radili ali sam ja bila majstor za torte od blata i corbice od cveca[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 17:58:47)

Anarunika klicni su secerlemici, pravi kauboji,verujem da bi i nas usao u ormaric sa serpama al nema mesta :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 18:02:31)

Juri je u periodu 1-2 god sedeo u svojoj stolici samnom u kuhinji i kuvali smo zajedno, doduse on corbu od odpadaka krompira, sargarepe.
posle smo morali i da probamo njegovu supicu.
pokusao je da mi vadi serpe, ali mu nisam dala, nemam ih mnogo a i tih par sto imam cuvam [sm=jezicek.gif]
jednom su kumovi dosli sa cerkicom isti uzrast 1-2 god i pravac kuhinja u ormaric sa serpama, ja kazem mi ne damo, al...
i mala mi slupa poklopac, heheh eto kad ne dam mom dodje neko drugi, tako mi ii treba[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 18:12:17)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Moji to nisu radili ali sam ja bila majstor za torte od blata i corbice od cveca[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibi ista stvar, ja sam najvise volela da spremam sarmice od lista bokvice sa filom od blata, a specijalnost nam je bila sok od latica ruze sa maznutim secerom od babe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 18:14:50)

mada moj decak sad bas voli da mesi testo, pravi kiflice, morali smo da kupimo kecelju samo za njega, crvenu posto je to njemu omiljena boja a inace je on i Sem vatrogasac, kad ne mesi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 20:39:12)

IZVORNA PORUKA: amdn

Sad se set_ih kako je moja sestricina cupala travu, maslacak itd i kuvala nam rucak [sm=smiley36.gif] a od blata cokoladnu tortu[sm=smiley36.gif]

Bibi ista stvar, ja sam najvise volela da spremam sarmice od lista bokvice sa filom od blata, a specijalnost nam je bila sok od latica ruze sa maznutim secerom od babe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mi smo draga svasta pravili,od listova raznih oblikai velicina sortitali novac,od kamencica (zavisno od oblika) soljice tanjirici,tacne...svasta nesto ali nasa deca se sve redje igraju na na taj nacin[sm=smiley13.gif] a mi smo tako uzivali....

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 20:43:28)

Moje dete uzelo selotep traku i bas se izlepilo...muke smo videli dok smo se odlepili i malo smo se smejali[sm=smiley36.gif]

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 21:33:48)

Hehehhh a to tek posebno! Moja cerka voli da se igra i pravi rucak, sto vi kazete od otpadaka povrca, detelina, belih rada... Uvek mi je zanimljivo da je slusam i gledam dok to radi. A skoro smo snajki okitili bebina kolica sa belim radama i maslaccima, svi je kaze čudno gledali.[sm=smiley1.gif]

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 21:37:12)

Zaboravih da kazem da je i kod nje isti slučaj da je više zainteresovana za vanglice, loncice, i bilo šta iz kuhinje nego za igracke. [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 21:41:31)

[sm=jezicek.gif] svi su mi jednako smesni na svoj nacin[sm=smiley36.gif]

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 21:46:24)

Malisani su čudo!!! Sa njima nikada nije dosadno!
Ja sam pocela da im perem zube sa oko godinu dana i to je isto zabavan period kad oni sami pokušavaju a i mama kad pokusa slabo uradi posao [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 22:31:34)

nas je bas voleo kad ode kod babe da izvuce sve plasticne cinijice i poklopce iz ormarica,
da ih poredja po podu po nekom njegovom sistemu i rasporedu,
ja sizela jer sam morala da preskacem, nikako da pomerim nesto jer se drao ne to,
tu mi je pasuljce, ovde salata, haos sa plastikom na sve strane...

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 22:35:25)

sad kad vidim devojcice ispred zgrade uopste se ne igraju,
sve drze telefone i samo kuckaju, nema lastiza, nema ledeni cika, zmurke
a da ne pricam o kuvanju i blatu i mazanju...
bas steta, mi smo imali bas kreativno detinjstvo [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 22:39:07)

Moje dete uzelo selotep traku i bas se izlepilo...muke smo videli dok smo se odlepili i malo smo se smejali[sm=smiley36.gif]

Bibi nadam se da nije polepilo trpavice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sasavko mali, zanimacija za sve ukucane [sm=bravo.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (27.5.2015 23:33:19)

Nije trepuske nego rucice i nogice,,,haos covece...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 7:09:19)

Selotep traka je i kod nas dugo bila aktuelna i zanimljiva.Moj sin jos uvek misli da se njom sve da zalepiti i popraviti [sm=smiley36.gif]

A sto se tice pranja zubica,poceli smo pre 1.rodjendana,onako , "ozbiljno " sa pastom i cetkicom.Vole jako,jer se osecaju starijima , a i ispricala sam im pricu o bakterijama koje dolaze na hranu koja ostane na zubima [sm=jezicek.gif] samo sin nas zezao ispocetka,samo trazio one vocne,kao slatke paste,malo dete i gutalo [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 7:11:21)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi nismo dosli dotle,ali jedva cekam, jer sam i ja volela te iste stvari. Baaaaas jedva cekam. Pocele smo s igranjem u pesku i "sejanjem brasna", ali za sada joj samo mi pravimo torte. Sto se pravog brasna tice, obozava da mesi.
Zubice voli da pere, cak i sama trazi, ali neki put mi zbrise i onom cetkicom i pastom razmaze televizor! Ne znam kako joj je to uopste palo na pamet. Ne znam ni da li da se smejem ili placem kad vidim to. [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 7:40:00)

Sad si me podsetila na prve nestasluke i decije fore[sm=smiley36.gif] Mima je u tom periodu,kada je dobila brata,uvek svaljivala krivicu na brata kada bi recimo napravila nered, isarala zid, iscepala neke novine...a bata kada je porastao, uvek bi dosao neki lopov ili zlikovac iz crtanog koji bi to uradio,ih ! [sm=smiley36.gif] Ali naucili smo se da ne lagimo[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>