RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Anoniman -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (20.4.2015 9:30:07)

Ahahaha moja Una ih nije htela, a pelal joj je nejan cukun baba[sm=smiley36.gif]

Inace ja ih sada nosim i na bosu nogu, nekako se osecam sigurno kada su tu[sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:44:58)

Ne nosim ni ja, ni moje devojčice. Jeste da je dobra, prirodna, ali prava vuna bocka i ja to ne volim, a i Lu primeti i smeta joj. Ali pleteninu nosimo. Pamučne, končane džempere i slično.

Anoniman -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:48:17)

Evo vec je juli, ja i dalje nosim vunene carape , za ovih punih 5 meseci [sm=nosecka.gif] nemam pojma koliko sam njih vec iscepala na pete[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:48:19)

mi bogami nosimo, moja mama zna da plete, pa bas imamo dosta stvari,
evo mog momka u bakinom dzemperu

STRIKARIJE

vikiveki -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:49:32)

Mi nosimo samo vunene čarape,i to ih jedva nateram...mada i naša baka zna da plete ali deca neće da nose[sm=smiley13.gif]

veselicaa -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:52:00)

Lepo izgleda amdn ali moja deca ne vole taj osecaj vune na kozi,jos mi S ima osetljivu kozu,to bi tek bilo strasno.Mi obozavamo one lepe dzemperice za devojcice iz h&m imamo ih nekoliko i bas su udobni i laki za odrzavanje.

amdn -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:55:15)

ovaj nas isto kao nesto nece, al; mu toplo a crvenu boju obozava tako da je zanemario sto ga grebucka :)
a ja nosim i carape i prsluk, ja sam ko smrznuta godina, daj sunca i 35 stepeni

Anoniman -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 14:56:41)

amdn super je dzempercic[sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 15:09:20)

amdn,bas je lep dzemperic.moj b ima maltene identicni u sivoj boji,ali kupovni.

mila83 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 16:11:15)

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Je evo i sada imama vunene carape na nogama[sm=smiley1.gif]

E i ja [sm=smiley36.gif]
a kod bebaca bas volim one vunene patofnice sto im bake istrikaju

Isto ! Moji stariji su bili letnja deca,ali im je prabaka strikala za tu jesen i zimu,i bas su slatke ! Samo budu od one mekse vune.

Mi volimo vunu,nosimo stvari i od prave,one grube ,a i od one mekse,moja mama voli da strika,imam dosta stvari i od bake,a i ja sam pocela nesto malo da ucim[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 16:12:13)

IZVORNA PORUKA: amdn

mi bogami nosimo, moja mama zna da plete, pa bas imamo dosta stvari,
evo mog momka u bakinom dzemperu

STRIKARIJE

Amdn,presladak je , i sincic a i dzemper !

amdn -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (5.7.2015 17:34:53)

Hvala drage moje, mi bas volimo pleteno, mada nam baka cesce plete od vunice mekse a ne od prave vune.
Bravo Mila stoucis da pletes, ja znam sal da ispletem hehehe
a znam i ponesto od strikeraja, :)

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (6.7.2015 11:07:57)

Amdn dzemper je bas lep a sin pravi smeker....
Mi se pripremamo za zimu,vec smo porucili da nam baka isplete vunene carape....[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (6.7.2015 11:36:49)

IZVORNA PORUKA: amdn

Hvala drage moje, mi bas volimo pleteno, mada nam baka cesce plete od vunice mekse a ne od prave vune.
Bravo Mila stoucis da pletes, ja znam sal da ispletem hehehe
a znam i ponesto od strikeraja, :)

ja hocu da naucim ono sto se plete na rukama,bez igala,samo se prebacuje sa ruke na ruku [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (6.7.2015 19:23:26)

amdn ,maneken je predivan[sm=smiley31.gif] a baka super štrika[sm=bravo.gif]

Candice -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 16:41:03)

Daaa, obozavam vunu i redovno je nosim (zimi), prsluke, carape [sm=smiley1.gif] da bocka, bocka [sm=smiley36.gif] ali kazu da je zdrava. Prirodni regulator temperature, izolator. Zanima me da li jos neko zna njena prirodna lekovita svojstva [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 18:36:27)

Nosimo. Svi. E sad sta je bas vuna a sta konac ne znam. Od mm baka plete svasta, za decu jelecice, tj pulovere kako ih ona zove, i za nas plete velike, i carape i popkice. Papuce ne mogu zimi zameniti popkice nikako.
Ja sam rekla da cu joj nakupovati za pletenje, da plete u svim velicinama za decu, da je iskpristimo dok moze.

Candice -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 18:40:40)

Nama baba zivi na selu, pa nam svima plete, tako da smo sigurni da je prava vuna [sm=bravo.gif] pokusala sam i da sisam ovce, al ne ide mi [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 18:42:14)

IZVORNA PORUKA: mati

Nosimo. Svi. E sad sta je bas vuna a sta konac ne znam. Od mm baka plete svasta, za decu jelecice, tj pulovere kako ih ona zove, i za nas plete velike, i carape i popkice. Papuce ne mogu zimi zameniti popkice nikako.
Ja sam rekla da cu joj nakupovati za pletenje, da plete u svim velicinama za decu, da je iskpristimo dok moze.

Na svakom onom namotaju "vunice" imas koliko cega sadrzi. Imas i 100% vunu, ali je mala kolicina u metrima, pa ne znam koliko se bas isplati, a i bocka dosta.

Maraj -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 18:45:55)

Vunene patofne zimi nosim ja. Detetu je baba plela i patofne i prsluk kad je bas bio beba.

suzi kju -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 19:10:35)

Ja ne nosim, ne trpim to nikako. deca imaju par dzemperica ali na njima piše pamuk, tako da vuneno nemaju ni one.

Sanjica26 RR -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 19:19:07)

Volim da ih nosim zimi, a deca ne nose.

Duškić -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 19:20:57)

Ja ne nosim..mm nosi carape zimi , pa onda i ova moja mala ali je par puta pala, kliza se po parketu..i vise ne

mati -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (7.3.2017 20:02:25)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

IZVORNA PORUKA: mati

Na svakom onom namotaju "vunice" imas koliko cega sadrzi. Imas i 100% vunu, ali je mala kolicina u metrima, pa ne znam koliko se bas isplati, a i bocka dosta.

Dok su mi nana i deka ziveli na selu, cuvali su ovce, i nana je tad prela bas pravu vunu. Odmah ppsle sisanja ovaca su je prali u reku, pa susili, zatim je ona to upredala u klupko... Ali mislim da iz tog perioda nemam nista sacuvano.
Sada od mm baba ne znam gde nabavlja, a ja kad joj kupujem, kupim ono sto mi preporuce, ili dam svekiju da ona kupi i odnese joj.

Anck Su Nmaun -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (4.4.2017 12:44:37)

Ne , niko od nas. Imam.mozda dva dzempera ali to vunu nije gledalo i to je to .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>