Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 26.11.2011 23:27:16
|
|
|
|
jovicaa
|
boze ovo mi ni malo ne uliva nadu.... joooj majko zamisli da rodim bebu od 4 kile ili 4 i po a kamoli 5 ... a gde je tek 6. 9! uf
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 26.11.2011 23:27:34
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: madre jadno ovo malecko pored velikog gojka
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 26.11.2011 23:30:28
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa boze ovo mi ni malo ne uliva nadu.... joooj majko zamisli da rodim bebu od 4 kile ili 4 i po a kamoli 5 ... a gde je tek 6. 9! uf Ma ja cisto sumljam da je secer tim trudnicama bio u redu,koliko god da su krupni roditelji ili imaju genetsku predispoziciju, ta tezina nije prirodna...
< Poruku je uredio Brana -- 26.11.2011 23:31:27 >
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 26.11.2011 23:32:56
|
|
|
|
madre
|
i ja mislim da mora da je secer u pitanju.
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 26.11.2011 23:34:42
|
|
|
|
Vika
|
Često žene koje imaju dijabetes rađuju veliiike bebe, što može biti rizično. Ali nek su živi i zdravi u kojoj god veličini da ih isporuče! Dok smo bili na poluintezivnoj, pri podoju nam donesu bebe i bila je jedna mlada mama čiji je beban imao oko 5 kg a zove se kao i moj. I svakog puta, a to je bilo 4 puta na dan, tokom deset dana, sestra koja ih odnosi stavi prvo mog Lazara ( tada oko 2850 gr) preko ruke pa tog velikog na njega. I ja plačem od smeha, a i uplašena kako to podnosi dreknem "Prvo velike pa male!". A ovaj veliki ga još na onim kolicima šljema rukom da sve puca! A moj ćuti i trpi
|
|
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 5:57:09
|
|
|
|
vukosava
|
Moja je bila 4490 g i 56.5 cm. Ali mi svekrva kaze da je i moj muz bio tu negde veoma slican. Nisam imala dijabetis merili su mi secer non stop. A ni ona. Mozda ako se prenesu i ako trudnice ne vode racuna o kilazi (ja nisam jela sam dosta cak i ako mi se nije jelo tada).
|
|
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 5:58:06
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Brana ta tezina nije prirodna... Prirodna je cim se desava . Nije uobicajena i prosecna to da.
|
|
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 16:03:43
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: madre jadno ovo malecko pored velikog gojka
|
|
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 16:33:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Žena koja je ležala sa mnom na patologiji rodila je nedelj dana pre mene dečaka koji je imao preko 6 kila. U njenom slučaju ona je imala trudnički šećer a i beba se na žalost rodila sa šećerom tako da su ga odmah prebacili na Institut za neonatologiju.
|
|
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 16:42:46
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja sam se rodila sa 4.5 kg,a moja mama je bila prilicno sitna zenica 167 visina tezina na porodjaju oko 60 kg,zatrudnela je sa 50 kg....12 sati se poradjala imala je strasne bolove,toliko jake da je mislila da nece izdrzati uopste.I zamislite da joj nisu hteli uraditi carski u takvoj situaciji??Jedva je prezivela porodjaj tako da ako vidite pri kraju trudnoce da ce bebac biti preko cetiri kilograma odmah carski trazite i ako kazu nema potrebe,verujte da ima...
|
|
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 16:51:34
|
|
|
|
soni
|
moj komsija je rodjen sa 7 kg
|
|
RE: Rođena beba teška skoro devet kilograma 27.11.2011 21:00:39
|
|
|
|
Vika
|
Moj je bata rođen sa 5 kg a pošto sam imala 6,5 godina pamtim kada nam ga je pokazala babica kroz staklo u Frontu: on na jednoj a tri bebe na drugoj ruci. Mama nije dijabetičar ali se dosta ugojila u toj trudnoći oko 30 kg
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?