Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 9:29:19
|
|
|
|
doramar11
|
Hrana je dobra, a decica najbolje jedu u grupi.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 10:31:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Tako je, i ono sto mozda kod kuce ne bi.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 11:22:45
|
|
|
|
doramar11
|
Ipak su tamo disciplinovani, tako i u pogledu hranjenja. Nekad se iznenadim sta sve jedu u vrticu.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 15:55:45
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja, ali u grupi zaista sve brze prihvate
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:44:54
|
|
|
|
doramar11
|
Nema tamo da mamica titra i da vidis kako moze. 4 obroka imaju, sasvim dovoljno.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:46:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Tako je, ruke iza ledja kad se servura i na pistaljku kreni, nema ocu necu
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:47:00
|
|
|
|
doramar11
|
Da, da gledam jel ovo bre moje dete, sta se desava :) Svi kao jedan!
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:47:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni to slatko mnogo :)) nigd3 nisu bombice kao u vrticu
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 29.9.2021 7:19:19
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Prekjuce su imali socivo za rucak i kaze da niko nije jeo. Ja sam vise puta htela da spremim kod kuce i nisam... Sad mi zao, jer ovako joj je prvi susret bio u vrticu.. Da je probala kod kuce mozda bi i tamo htela. Moracu da probam da spremim.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 30.10.2023 12:54:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod nas je hrana i vise nego sjajna! Nazlost,stanje je takvo,da vecina dece ne jede kuci junetinu,med,lesnike... Raznovrsno je,bogat jelovnik,odlicno pripremljeno. Ok,bude keks,kolac,sardina,hleb i mleko.Ne ide,ali ... Rucak je izvrstan-uzine korektne.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 30.10.2023 14:01:45
|
|
|
|
flamingos
|
Kod nas zavisi od vrtića do vrtića.Jedni se hvale,drugi se žale.Bitno je da se deca hrane zdravo.Sad,koliko je to moguće u današnje vreme...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 31.10.2023 9:17:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zemun ima isti jelovnikza sve vrtice,sto je super i zaista je hrana odlicna. Da mogu da kazem,zdrava,ne mogu. Realno,danas svako pojam zdravo-uzima zddravo na gotovo i shvata na sebi svojstven nacin. Ali je korektna za taj uzrast,spram namirnica,kalorija itd. Puz,vrtic ima recimo zdravu ishranu. Moja deca to jedu i kuci,ali znma, da isto tako,vecina roditelja to ne daje,deca verovatno ne bi jela i opet bi nastao problem. Generalno,ishrana u vrticu je uvek bila i bice problem. Ja sam zadovoljna,deca isto,to je valjda bitno... Da mozemo nesto da menjamo,tesko.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 31.10.2023 15:51:02
|
|
|
|
flamingos
|
Pa super kad ste zadovoljni hranom u vrtiću.To je najbitnije.Da znaš da dete jede zdravu i kvalitetnu hranu.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 31.10.2023 16:17:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod nas u vrticima je isti jelovnik. Sad ne znam za privatne kako je. Ali da je potpuno zdrava ishrana, nije bas.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 10:10:00
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam bicu iskrena,sokirana jelovnikom,pozitivno. Drzavni vrtic,jela se menjaju svake nedelje,retko kad se ponovi. Ponavlja se odrucak-to moje dete slabije jede,jer nemam naviku mazanja namaza na parce hleba,pa jede kuci. Ali je sve ostalo sasvim ok. Proso,socivo,mnogo povrca....
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 14:15:54
|
|
|
|
flamingos
|
To je stvarno za svaku pohvalu.Znaš da su deca namirena.Baš lepo.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 14:53:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Stariji decak ima rucak u boravku.Lido Zemun,hrana je perfektna!
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 15:48:33
|
|
|
|
flamingos
|
Blago vama.Ovde zavisi od vrtića do vrtića.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?