Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 11.3.2016 16:19:06
|
|
|
|
emicaa
|
Ja stvarno pojma nemam kad sam zatrudnila,uglavnom nekad u prvoj polovini oktobra,bili smo vrijedni stalno pošto me užasno zbunjuje to koji sam mjesec kad me neko pita koliko sam trudna kažem 22 sedmice i ćao
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 11.3.2016 16:33:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, po mojim proracunima ti za par dana ulazis u sesti :)
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 11.3.2016 21:20:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana kako god,samo da se porodim u 40 sedmici a ne kao sa Dorom 8 dana preko
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 11:51:55
|
|
|
|
Cortina
|
Moze li mi neko resiti dilemu? Kada si 8+4 da li to znaci da si u osmoj ili devetoj nedelji trudnoce. Razliciti kalkulatori razlicito racunaju. Negde pise osma negde deveta. A i jedan ginekolog mi kaze ovako a drugi onako i bas sam u dilemi
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 12:13:06
|
|
|
|
emicaa
|
Cortina ja bih rekla 8. Ja sam danas 33+6 ali i dalje računam da sam 33 a od sutra 34. mada kod mene je sve naopako
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 12:15:18
|
|
|
|
Milena18
|
Po meni, to bi značilo da si u 9. nedelji, tj. trudna si punih 8 nedelja i 4 dana. Ali to ne znači da je tačno, samo je meni tako nekako logično.
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 12:17:44
|
|
|
|
Cortina
|
Jao i ja sam sva zbunjena tim racunicama. Rekli su mi da idem na dabl test u 12.nedelji pa ne znam da li da idem kad sam 11+neki dan ili 12+neki dan
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 12:26:14
|
|
|
|
Milena18
|
Evo nekog primera sa neta, možda će ti pomoći da izračunaš: "Poslednja menstruacija je bila u sredu, 4.septembra. Znači da je tada počela trudnoća. Naredne srede, 11.septembra ulazite u drugu nedelju trudnoće i tako do kraja trudnoće. Ukoliko se ne porodite ranije, 4.juna ućićete u 40.nedelju trudnoće, a 11.juna je predviđeni termin porođaja."
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 12:27:25
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala milena
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 12:43:18
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Po meni, to bi značilo da si u 9. nedelji, tj. trudna si punih 8 nedelja i 4 dana. Ali to ne znači da je tačno, samo je meni tako nekako logično. tacno tako i meni je dr rekao tako,znaci trudnoca stara 8 nedelja + koliko dana tih nekoliko dana si zgazila u devetu nedelju,sa punih 40n je termin ali se racuna da si usla u 40.tu sa 39+1
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.5.2016 14:44:08
|
|
|
|
choopa choops
|
U devetoj
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.6.2016 22:47:00
|
|
|
|
sandra123
|
Evo i ja da se upisem kod vas.. Pozitivan test, prvi UZ za par dana.. Po mom racunanju 5+1 :)
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.6.2016 22:54:03
|
|
|
|
Mariya
|
Sandra,mi ćemo onda zajedno Ja danas punih 5 nedelja
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 30.6.2016 23:16:11
|
|
|
|
sandra123
|
Super Mariya bas mi je dragooo :)
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 9.9.2016 0:06:18
|
|
|
|
Mariya
|
Sad vidim, Sandra ovde pisala i više nam se ne javlja Da ne mašim temu,ja 4 meseca,još malo i kreće 5
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 9.9.2016 20:36:30
|
|
|
|
sandra123
|
Evo i mene, bili smo na kontroli i sada smo 15 nedelja.. Radila sam tripl test pa ovih dana da nosin rezultate :)
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 9.9.2016 23:51:01
|
|
|
|
Mariya
|
Super Sandra Pridruži nam se u razgovorima trudnica!
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 18.5.2018 21:51:28
|
|
|
|
Maraj
|
Udjoh ovde da vidim koji sam mesec Po ovim racunanjima ja za nedelju dana ulazim u 8.mesec Ne znam samo , kad pre
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 10.11.2022 19:51:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Pitanje trudnice koje nam je stiglo u inbox: Cao,imam nedoumicu,ako mozete da mi pomognete Prva mi je trudnoca,pa mi neke stvari nisu jasne Po zadnjoj menstruaciju ja sam usla u 7nedelju a po ultrazvuku ka sam 5 nedelja i 3dana Zanima me,da li je to po ultrazvuku dan zaceca ili se tako meri napredovanje ploda?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?