|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimnica
11.9.2009 22:53:38   
simke

IZVORNA PORUKA: sanji

Ja zimnicu spremam tako što odem kolima do mame i do svekrve i pokupim šta mi trebauser posted image user posted image user posted image ! Baš sam domaćica.user posted image

Iste smouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Zimnica
11.9.2009 22:54:21   
simke
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Zimnica
11.9.2009 22:59:22   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja

IZVORNA PORUKA: lu

Juče i danas sam napravila,
ajvar,kisele paprike,krastavce,karfiol,šarenu salatu,kocke za variva od paprike.
Sutra imam u planu,pečene roge,kocke od mrkve i peršuna.


user posted image user posted image user posted image svaka cast lu, pa jel to fizicki uopste moguce za 24 sata user posted image Ja kako sve to sporo radim trebale bi mi nedelje user posted image


Nisam rekla, zajedno s mamom,dok je Roko u vrtiću i poslije kad spavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:00:12   
vodolija 82
ja sam zasada samo roge ispekla i spakovala u zamrzivac,a ajvar i kisele salate spremamo krajem oktobra ili pocetkom novembra jer je ovdje do tada jako toplo za zimnicuuser posted image devojke,ocete li mi dati recept za kuvani paradjz i za krastavceuser posted image

_____________________________

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:02:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lu

IZVORNA PORUKA: Nedja

IZVORNA PORUKA: lu

Juče i danas sam napravila,
ajvar,kisele paprike,krastavce,karfiol,šarenu salatu,kocke za variva od paprike.
Sutra imam u planu,pečene roge,kocke od mrkve i peršuna.


user posted image user posted image user posted image svaka cast lu, pa jel to fizicki uopste moguce za 24 sata user posted image Ja kako sve to sporo radim trebale bi mi nedelje user posted image


Nisam rekla, zajedno s mamom,dok je Roko u vrtiću i poslije kad spavauser posted image


Svejedno, puno posla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 30
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:04:29   
Lu
Ja ti mogu napisati za krastavce,sutrauser posted image
A kuvani paradaiz ne pravim,probala dva puta i nje mi ispalo dobrouser posted image

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:05:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vodolija 82

ja sam zasada samo roge ispekla i spakovala u zamrzivac,a ajvar i kisele salate spremamo krajem oktobra ili pocetkom novembra jer je ovdje do tada jako toplo za zimnicuuser posted image devojke,ocete li mi dati recept za kuvani paradjz i za krastavceuser posted image


Ja ti znam reci za paradajz...ima dve varijante....chak i tri...user posted image

(odgovor članu vodolija 82)
  Direktna veza do poruke: 32
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:09:54   
Anoniman
Evo....

paradajz ochicti, iseckaj na polovine, ili chetvrtine ( u sushtini nebitno, samo da nije bash u komadu) ubaci ga u lonac da se kuva... na 5kg paradajza ti ide jedan konzervans....
1 varijanta:
u taj naseckani paradajz mozesh dodati zute naseckane i ochishtjene paprike babure... i naseckanog celera...
2 varijanta
isto kao prva, samo dodati ljute paprichice (po ukusu) ako zelish napraviti ljutog paradajza
3 varijanta.
da ne stavljash nishta osim konzervansa

Kada se skuva paradajz, procedish ga, i vratish u lonac da se prokuva, i tada dodajesh konzervans.... samo kratko ga prokuvaj i sipaj u zagrejane flashe...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:14:06   
vodolija 82
hvalauser posted image

_____________________________

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Zimnica
11.9.2009 23:19:04   
Anoniman
Nema na chemu user posted image

(odgovor članu vodolija 82)
  Direktna veza do poruke: 35
   RE: Zimnica
12.9.2009 13:57:24   
Anoniman
Sklonila sam šargarepu i paradajz u zamrzivač. Planiram da sklonim još paprike (iseckano i ucelo), peršun, mirođiju, karfiol.

Kornišone jedemo kupovne. user posted image

Ajvar je sveki napravila! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 36
   RE: Zimnica
12.9.2009 16:49:03   
Shishica
Lu sad sam videla tek da me pitas za secer.. Pa to se stavi otprilike...onako od oka..koliko volis..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Zimnica
17.9.2009 10:30:02   
Lu
Napravila sam juče sok od jabuke i mrkve
i kocke od mrkve,peršuna,celera,paštrnjaka,
evo kako izgledaju,

user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Zimnica
17.9.2009 10:31:49   
Anoniman
šta je paštrnjak LU???? al ovo ekstra izgleda ...aj turi kako se pravi 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 39
   RE: Zimnica
17.9.2009 10:38:32   
Lu
Sve što ti treba su sastojci koje sam navela(paštrnjak je slatkasti korijen sličan peršunovom ali je slađi,stavlja se u vegetu) i mašina za meso.
Količina- koliko imaš čega,gledaj da ne bude prezeleno ni prenarandžastouser posted image
Ma ovdje se stvarno ne može pogriješiti,ne idu nikakvi začini.
Samelješ i rukama poravnaš i izrežeš nožem kao na slici,
tako zalediš i onda izlomiš u vrećicu.
Cijelu zimu imaš svjež peršun i mrkvu za juhe,variva,sosove i ostalouser posted image


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Zimnica
17.9.2009 11:05:49   
Anoniman
A šta radiš sa tim kockama?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 41
   RE: Zimnica
17.9.2009 11:06:58   
Anoniman
Zanemari moje pitanje - molim te!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 42
   RE: Zimnica
17.9.2009 11:07:17   
Lu
IZVORNA PORUKA: lu
Cijelu zimu imaš svjež peršun i mrkvu za juhe,variva,sosove i ostalouser posted image


user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Zimnica
17.9.2009 11:07:49   
prolece
user posted image to i ja radim samo stavljam u one plastične posude za led. 

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Zimnica
18.9.2009 10:04:11   
Lu
Imam još u vrtu paprika babura koje su pocrvenile,žao mi da propadnu a ne treba mi više kiselih,
jel imate kakvu ideju za salaticuuser posted image

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Zimnica
18.9.2009 10:09:32   
Delijagirl
Pa lu sto ih ne ispeces i oljustis kozuru naseckas, bacis naseckani beli luk pavlaku i sve umutis. Mada mozes i da ih ispeces i smrznes?

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Zimnica
18.9.2009 10:13:57   
Lu
Eeee to sam već napravila,ma sve sam napravila od paprika,čak sam napravila i 10 pakovanja sataraša od njih i zaledila,ove godine su mi rodile kao lude,a žao mi da propadnu,nisu prskane ničim ni gnojene umjetnim gnojivima,čisti ekološki uzgojuser posted image

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Zimnica
18.9.2009 10:16:29   
afrodita
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Zanemari moje pitanje - molim te!


user posted image user posted image user posted image user posted image
cesto se ponasas kao malo dete

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Zimnica
18.9.2009 10:18:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: afrodita

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Zanemari moje pitanje - molim te!


user posted image user posted image user posted image user posted image
cesto se ponasas kao malo dete



Pa konstatovala sam da sam pitala nešto što je već ona napisala... user posted image

(odgovor članu afrodita)
  Direktna veza do poruke: 49
   RE: Zimnica
18.9.2009 10:22:14   
Delijagirl
Lu a da jih napunis mislim neznam sta da ti savetujem iskreno.... 

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here