Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 27.8.2017 8:43:58
|
|
|
|
vocicana
|
Upravo tako, volim da je cisto i sredjeno, detetoveigracke mi nisu lom, vazno mi je da se igra, jer ne bio volela da je neki koji samo stoji i drzi me za nogacvicu, stvarno ume da se zaigra. Mrzim prljavo kupatilo i obrise kamenca na vratima tus kabine, ali sve to usput i za par minuta gotovo svakog dana sredim. Teze se postize, ali msm da je lepo i cisto.
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 10.9.2017 23:19:25
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ne bih imala teorijske šanse da sve postignem! Imam veliku sreću što mi je suprug sam po sebi veliki čistunac pa kao prvo svoje stvari uvek uredno složi, nije mu problem ni usisavanje ni brisanje prašine još da nauči da skuva po nešto i ja mu realno neću biti potrebna hehe od velike mi je pomoći ponekad se pitam odakle mu toliko volje.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.9.2017 8:37:11
|
|
|
|
isidora88
|
Ne postizem, trudim se, ali nije uvek sve cakup pakum i da blista. Muz uglavnom sredjuje tako da dok on ne dodje sa posla ja malo toga uspem da uradim. A decije igracke mi nisu lom, ne smetaju mi kad su razbacane ako se deca u tom trenutku igraju, kad zavrse pokupimo i sve super.
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 14.11.2017 23:56:09
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da. Od kako je A stogao ne mogu da.legnem da spavam ako sve nije na svom mestu. Pa kada beba zaspi,caskom sve sredim i prebrisem.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 0:44:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Za mene bi pravo pitanje bilo: "Da li postižete da vam kuća IKAD bude sređena?"
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 7:18:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa svaki dan je priklonjeno sve, ne stizem uvek da usisam i obrisem prasinu, imam puno posla i obaveza, nemam pojma jos kako cu kad dodje beba. Ali u svakom slucaju mogu reci da me nikad nije sramota da mi neko udje u kucu
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 7:54:12
|
|
|
|
emicaa
|
ja imam srecu pa nijedno ne raznosi mnogo igracke po stanu.Uglavnom se igraju u jednoj od djecijih soba,tako da mi je dnevna postedjena loma.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 15.11.2017 8:17:49 >
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 8:10:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
i moje ne razvlace igracke po stanu. Uvece sve stavim na svoje mesto i ujutru nemam toliko posla.
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 9:38:50
|
|
|
|
isidora88
|
Moji sve dovlace u dnevnu, prave neke satore od trpezarijskog stola, uglavnom vecito je neki cirkus. Dok je mm bio na terenu sve je uglavnom bilo stedjeno, pre 2 dana je dosao i stalno je haos
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 10:00:24
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja uvek kazem da onaj ko dolazi da mi gleda da li je sredjeno ili ne slobodno ne mora ni dolaziti.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 10:36:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Trudim se da uvek sve bude cisto, igracke budu uglavnom razbacane ali sve je cisto... pomaze mi mm dosta i onda malo on malo ja i sve je uglavnom pod kontrolom😍
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 10:54:35
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Za mene bi pravo pitanje bilo: "Da li postižete da vam kuća IKAD bude sređena?" obožavam te
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 11:08:50
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Ja uvek kazem da onaj ko dolazi da mi gleda da li je sredjeno ili ne slobodno ne mora ni dolaziti. Upravo Tako.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 12:42:34
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja se isto slazem.... i mislim da u kuci vde ima dece prosto nemoguce, a i ne treba da bude sve cakum pakum... najbolje da mi drca budu robovi i da se ne igraju i nista ne diraju po kuci. Ali da ima ljudi koji sebi daju za pravo da komentarisu - ima i te kako 😬
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 12:44:21
|
|
|
|
mama krava
|
ja ću samo ovo da napišem...
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 12:47:04
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 23:20:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Oko toga se ne treba nervirati. Meni od kako je dete starije mogu nesto da odradim. Ali lada bolje razmislim,to sto ostajem do kasno da bi mi kica bila sredjena je moja greska. Mnogo bi mi pametnije bilo da popijem caj ili odgledam neki film/seriju za to vreme.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 23:23:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako je, ispravno razmisljas samo to sad sprovedi u delo... tako i ja razmisljam ali jos nisam to pocela da praktikujem ali hocu- stvarno! To je situacija kada su bas mali, kada porastu imacemo vise vremena za sredjivanje... a porastu jako brzo... Treba da se opustimo malo, kad nam se neko najavi da ce doci lepo sredimo, a kad smo sami - pa nista nam nece biti da sedimo u sobi gde su igracke svuda oko nas 😊
< Poruku je uredio mama Jo -- 15.11.2017 23:24:10 >
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 15.11.2017 23:52:28
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sinoc sam odustala. Legla i posmatrala igracke. Ma neka ide zivot. Ali sudove sam morala srediti i podove.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 16.11.2017 6:35:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Ali sudove sam morala srediti i podove. ti si blesava majke mi. Ja radim od kuce, dete mi ide u vrtic i ipak se desi da mi je kuca u haosu i da imam tonu vesa. Ma izes zivot ako cu briskati. Rekla sa muzu kad beba dodje ima da dodje i sudomasina PA radila sam pre neki dan neki prevod, pa imam privatne casove, pa radim za mog sefa, izmedju kuvanje, dete na treninge, malo sa njom mazuljanje i ne stignem. A da imam malo deete jos, pa cuj. Uvela sam pravilo utorkom sredjujem onako bas bas jer mi je to dan bez previse obaveza, a ostalim danima sklanjam i priklanjam da bude uredno i to je to.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 16.11.2017 10:56:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Znam da od njega u toku dana ne mogu nista odraditi oa mi je valjda to stvorilo naviku. On je od one dece sta god vidi da mama radi,hoce i on. Pa tako kad ja brisem pod,on uzme vlaznu maramicu i brise svog tobogan pa predje na stakla i tako..
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 16.11.2017 16:18:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma treba bre udariti brigu na veselje 😂
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 16.11.2017 21:06:49
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Danas nam je pala atomska bomba. Stigla tetka i krsti se levom i desnom.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 16.11.2017 21:09:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Tetka bolje da se lati malo sklanjanja igracaka nego sto se krsti 🤣🤣 Salim se naravno... Tako ja nasoj tetki kazem kad dodje pa komentarise kako je razbacano
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 16.11.2017 21:11:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pravila sam se blesava. Nervoraju me takvi gosti..
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?