Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 13:04:54
|
|
|
|
Olga75
|
cestitam
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 13:15:51
|
|
|
|
Janncica
|
Cestitam
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 13:59:26
|
|
|
|
Trcosava
|
LO čestitam!!!!! Devojčurak, dobro nam došla
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 16:02:25
|
|
|
|
Cecana
|
Čestitamo
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 16:13:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
cestitamo
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 16:19:01
|
|
|
|
Наташица
|
ЛО, честитам вам како видим по постовима, дјевојчици. :) баш би изненађење. а? да сте живи и здрави.
|
|
RE: Porodila se little_one , drugi put :) 16.4.2014 19:57:13
|
|
|
|
milicicak
|
LO, cestitam :) bebo dobrodosla :)
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 16.4.2014 20:08:07
|
|
|
|
tijatija
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 16.4.2014 21:58:22
|
|
|
|
Jeltje
|
Lo, ceeeestitam draga. Bebo, dobrodosla!!! Bas je iznenadjenje za pol...Neka je bebana ziva i zdrava i uzivajte svi zajedno kuci za Uskrs
|
|
RE: Porodila se little_one 17.4.2014 0:26:49
|
|
|
|
17 joka
|
Cestitam
|
|
RE: Porodila se little_one 17.4.2014 11:36:21
|
|
|
|
Ana13
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 17.4.2014 15:02:12
|
|
|
|
viking
|
Bravo, LO, sve najbolje vam želim!
|
|
RE: Porodila se little_one 17.4.2014 20:31:02
|
|
|
|
minnica
|
Čestitke!
|
|
RE: Porodila se little_one 18.4.2014 10:41:56
|
|
|
|
ivaMark
|
Cestitaaaaaam.... verovatno danas i izlazite
|
|
RE: Porodila se little_one 18.4.2014 10:52:39
|
|
|
|
branki*
|
cestitam,LO,neka je beba ziva i zdrava
|
|
RE: Porodila se little_one 18.4.2014 16:43:49
|
|
|
|
amelia
|
Cestitke LO nek je ziva i zdrava devojcica sve najboljee
|
|
RE: Porodila se little_one 18.4.2014 22:37:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam!
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 10:41:33
|
|
|
|
little_one
|
Hvala vam drage moje! Juce smo stigli kuci, sve je u redu i prva noc je prosla super, malo nam je Andrea teze zaspala al jutros je sve po starom. A iznenadjenje....pa evo da razjasnim situaciju...moj ginekolog inace ne govori pol ali pokaze na ultrazvuku pol pa ako pogodis to je to a ako ne onda imas iznenadjenje kao mi, i tako u 12toj nedjelji kaze ginekolog jedna nogica, druga nogica sta vidite izmedju...izgleda da smo vidjeli pupcanik A i citavu trudnocu smo nekako tesko birali ime, meni nista nije pasalo a kad sam se porodila, pokazuje mi sestra bebu i kaze evo je curica...i ja ni sekunde nisam bila iznenadjena, kao da sam znala da tako treba da bude i vjerujte mi uvijek govorim kako sestra treba da ima sestru (zna Poc ) i tako sam sretna zbog ovog iznenadjenja...mm kaze da ni on nije bio iznenadjen, cakmi je par dana pred porod rekao a mozda je i curica a mi nismo planirali ime....i tako dogovorismo se za ime preko telefona, on s jedne strane vrata a ja s druge...i eto stigla nam je Aleksandra, Andrea je dobila sestricu i najbolju drugaricu za citav zivot! Sto se tice poroda, prosla sam isto kao i prvi put, nista lakse, nista teze, sporo sam se otvarala i tek pred kraj 8 cm se otvorila u sat vremena, u radjaoni provela od 9 ujutro do 17.50 popodne kad sam se porodila. :)
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 10:45:33
|
|
|
|
dunja RR
|
LO, super draga što je sve prošlo OK. I obavezno nam, kada stigneš, napiši svoju porođajnu priču
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 10:51:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Lo nek je živa i zdrava, sestrica mala Iskreno, 12. nedelja je preeeeerano za otkrivanje pola, nije ni čudo što ste pogrešili. Čudno mi je da se na ekspertsskom uz nije videlo. Ali nije ni bitno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 11:02:34
|
|
|
|
little_one
|
Ana nismo ni pitali za pol, a dr nije pokazivao, on ne govori inace pol a mi nismo ovaj put isli i privatno kao prvi put sa Andreom da provjerimo pol...to je sve nebitno, kad cujes da nekom beba ima problema ni ne pitas kojeg je pola vise, samo se pitas hoce li biti sve ok.
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 11:07:03
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR LO, super draga što je sve prošlo OK. I obavezno nam, kada stigneš, napiši svoju porođajnu priču Dunja, nemam ti ja fine price s porodjaja pa necu da plasim zene, sve se da prezivjeti i izdrzati, neko teze, neko lakse al bolje je znati da uvijek ima vise pozitivnih nego negativnih prica, moje price imaju srecan kraj i to je najbitnije, imam zdravu i dobru djecu i sretna sam i ispunjena zena za citav zivot i to je ono stto svima zelim!
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 11:07:05
|
|
|
|
adulence
|
Lo Aleksandra vam je preslatka....
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 11:14:55
|
|
|
|
Meisje
|
Lo tako je,sve se zaboravi i kako god ti prosla najbitnije da je beba dobro a mi se posle brzo oporavimo i budemo ko nove!
|
|
|
|
RE: Porodila se little_one 19.4.2014 11:16:25
|
|
|
|
dijana1*
|
LO drago mi je da je sve uredu i da ste stigli kuci. Da nam je Aleksandra ziva i zdrava sto godina Ljubim vas puno
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?