|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
31.5.2014 23:46:03   
Žapkić
Evo mene opet u ovoj temi...
Dakle,kako vam se "ponaša" FB?
Moj je uzasno spor, brljavi, ne otvara ništa , a sve učitava po 100 godina!!! Dakle, prava katastrofa!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1626
31.5.2014 23:55:18   
vikiveki
Žapkić jesi primila pp

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1627
31.5.2014 23:59:43   
Žapkić
Jesam. I odgovor je -jesam! ;-)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1628
9.6.2014 13:04:22   
Peace*
DELETE FACEBOOK

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1629
18.6.2014 15:49:03   
Žapkić
Devojke, kada nekoga blokirate na FB, da li možete da ga "Odblokirate"?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1630
18.6.2014 15:56:24   
wivern
Mozes, imas opciju i unblock. E sad sa ovim novim izgledom fb-a ja nemam pojma gde se to nalazi. Probaj da odes na taj profil pa mozda tamo ima opcija.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1631
18.6.2014 21:19:33   
Žapkić
IZVORNA PORUKA: Žapkić

Devojke, kada nekoga blokirate na FB, da li možete da ga "Odblokirate"?

Devojke, molim vas da mi neko ko zna odgovori . user posted image
I, naravno-kako?

< Poruku je uredio Žapkić -- 18.6.2014 21:20:00 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1632
18.6.2014 21:30:07   
minnica
U gornjem desnom uglu ima privacy shortcuts, pa kliknuti na see more settings. Sa leve strane ima Blocking. Tu bi trebalo da se vide blokirane osobe i aplikacije i pored svake ima unblock.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1633
18.6.2014 21:44:01   
Žapkić
A jel to sve posle funkcioniše kao pre nego što sam blokirala toga nekoga, ili sa nekim ograničenjima? (mislim na razgovore, komentare, fotografije)

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1634
18.6.2014 21:48:49   
minnica
Trebalo bi da bude isto kao pre. Ja lično nisam nikog blokirala od osoba, samo aplikacije sa kojima mi dosađuju.

No need to run and hide

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1635
19.6.2014 7:16:45   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: minnica

U gornjem desnom uglu ima privacy shortcuts, pa kliknuti na see more settings. Sa leve strane ima Blocking. Tu bi trebalo da se vide blokirane osobe i aplikacije i pored svake ima unblock.

Ja ovo nisam nasla user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1636
19.6.2014 7:39:08   
minnica
user posted image

< Poruku je uredio minnica -- 19.6.2014 7:41:33 >

No need to run and hide

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1637
19.6.2014 10:58:01   
dijana1*
Mene uzasno nervira tagovanje na facebooku. Svaki odlazak u kafic, restoran, soping, sisanje...... zasto ljudi imaju potrebu da svaku sekundu svoga zivota dele na facebooku. A posebno me nerviraju pojedinci koji kada su u BL uopste se ne taguju, ma nema ih na fcb uopste ali cim dodju u BG odmah se taguju i svaki svoj sledeci korak user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1638
17.7.2014 13:16:11   
Verolina
Ja sam danas pobrisala sve fotografije, izasla iz svih grupa, pobrisala sve prijatelje na Fejsbuku i osecam se sjajno. Mog profila vise nema, niti ce ga ikad vise biti. I suvise sam dragocenog vremena provela na mrezi. To mi se vise nece desavati!
One koje volim imam na drugi nacin videti i cuti. I zapravo se sa onima koje najvise volim nikada i ne cujem preko Fejsbuka.

< Poruku je uredio Verolina -- 17.7.2014 13:20:33 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1639
17.7.2014 22:38:08   
Cakana84

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Mene uzasno nervira tagovanje na facebooku. Svaki odlazak u kafic, restoran, soping, sisanje...... zasto ljudi imaju potrebu da svaku sekundu svoga zivota dele na facebooku. A posebno me nerviraju pojedinci koji kada su u BL uopste se ne taguju, ma nema ih na fcb uopste ali cim dodju u BG odmah se taguju i svaki svoj sledeci korak user posted image

Kompleksi ''bio sam u velikom gradu, neka puknu komsiluk i rodbina''. To sto je za mnoge BG pojam kao da je u pitanju svetska metropola, a vole da ga pljunu, je vec tema van okvira FB-a. Inace, ova tagovanja na svakom cm-u pokazuju kolika je pusta zelja da se zivi na visokoj nozi, a ne radi nista. Nazalost je FB postao mesto za istresanje i lecenje raznoraznih frustracija. Ali da ne bude sve tako crno, ima zaista i duhovitih i zabavnih ljudi i stranica. Moze i da se nauci nesto novo.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1640
17.7.2014 22:54:17   
jovicaa
dijana stvarno bzv... ja sam srecom obrisala stari profil tako da sada na novom nemam bas previse takvih pacijenata... ali dolaze polako... user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1641
1.8.2014 18:25:33   
Olga75
je l vama u ovom trenutku radi fb ?
meni ne user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1642
1.8.2014 18:37:26   
bubulence
upravo citam na kuriru da je pao facebook i da milioni ljudi ne mogu da pristupe profilima

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1643
1.8.2014 18:42:35   
lesica
Ohohohohoho malo je haknut user posted image Mada meni sad kao radi.

Pa dobro, družićemo se ovde user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 1.8.2014 18:44:09 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1644
1.8.2014 18:44:50   
Anoniman
Meni radi, ali sam negde citala da osnivac Mark Z. i njegovi radnici idu na odmor, i da ceo avgust nece raditi fb, jer on ne nosi neki laptop sa kojim pokrece fb!

Direktna veza do poruke: 1645
1.8.2014 18:55:24   
bubulence
pise da je haknut ali je i proradio veoma brzo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1646
1.8.2014 19:18:00   
Olga75
oziveo mi fejs
dumru dusmani user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1647
1.8.2014 19:18:46   
NadaR
Ziv je ,ziv je .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 1648
1.8.2014 19:33:47   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Meni radi, ali sam negde citala da osnivac Mark Z. i njegovi radnici idu na odmor, i da ceo avgust nece raditi fb, jer on ne nosi neki laptop sa kojim pokrece fb!

Haha, crkoh od smeha user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1649
1.8.2014 20:02:43   
vikiveki
Ja danas još nisam ulazila na FB,sada kada sam ovo pročitala ovde,ušla sam i sve je OK. Izgleda da nisam bila konektovana kada je bilo problema

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here