EnaEna -> RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka (20.5.2022 19:46:52)
|
IZVORNA PORUKA: Perfetto Draga Ena, hvala na odgovoru. Ja i moj suprug nemamo neku posebnu dijagnozu, osim hašimota koji je prisutan kod mene. Možda je naš najveći problem taj što ja imam 41. godinu.Čula sam sve pozitivno vezanu za tu kliniku u Solunu i mislim da ćemo i mi da ih kontaktiramo. Iskreno se nadam da sam postupak nije previše skup i da se ne mora čitavo vrijeme biti u Solunu. Pozzzzz Ja sam usla u postupak sa 39. A kliniku mi je preporucila poznanica koja je u 45 rodila :) iz postupka kod njih. Oni ce na osnovu tvoga antimilera a i ostalih nalaza reci svoje misljenje. Meni su sugerisali da odradim histeroskopiju, sto je pokazalo hronicnu upalu koju sam uspjela brzo sanirati.Snjima na online konsultacijama sve dogovoris, sad da ti kazem tacnu cijenu ne znam jer smo radili jos neke nalaze i pretrage. Jeftiniji su nego Prag. Ja sam isla 2 puta, stimulacija pa nakon 2 mj na ET. Radila sam i onaj skrecing kad su mi radili aspiraciju. Oni ne koriste embrioglu jer im se nije pokazao efikasan. Ne budes citavo vrijeme tamo, mada smo mi od toga sebi napravili mini odmor. Sretno 🍀🥰
|
|
|
|